• Geri dön

  • 1.091 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Türkiye’de cilt koruması için pediatristlerin 1 numaralı tercihi olan Prima, marka ve iyilik elçisi başarılı oyuncu Fahriye Evcen ile her zamankinden daha duygusal bir reklam filmiyle ekranlara geliyor. Prima Premium Care’in 5 yıldızlı cilt korumasını anlatan filmde Fahriye Evcen, yıllarca severek dinlenen “Bana ellerini ver” parçasını oğlu Karan ve tüm bebekler için yazılan sözleriyle seslendirerek ebeveynlerin kalplerine dokunuyor.

35 yılı aşkın süredir Türkiye’de her bebeğin mutlu ve sağlıklı gelişimi için çalışan Prima’nın marka ve iyilik elçisi başarılı oyuncu ve anne Fahriye Evcen, yeni Prima Premium Care reklamında seslendirdiği duygusal şarkıyla oğlu Karan’ı ve tüm bebekleri kucaklıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra etkileyici sesiyle de tanınan Fahriye Evcen, nesillerce sevilen “Bana Ellerini Ver” eserinden özel olarak uyarlanan şarkıyı oğlu Karan ve tüm bebekler için seslendiriyor. Anne olduğundan beri dünyaya oğlunun gözünden baktığını sıklıkla paylaşan başarılı oyuncu, seslendirdiği parça ile onun bebeklik dönemini ve bu dönemde hissettirdiklerini paylaşıyor. Oğlunun her dokunuşta en iyi korumayı hissetmesini istediğini belirten Prima’nın marka ve iyilik elçisi Fahriye Evcen, bu nedenle Karan büyürken onun için Prima Premium Care kullandığına değiniyor. Oğlu Karan ile en mutlu anlarını seyirci ile paylaşan Evcen, etkileyici sesi ile de izleyenlere duygusal anlar yaşatıyor.

Bebeklerin dünyalarını birlikte güzelleştirmek üzere çalışan Prima ve Fahriye Evcen, bu anlamlı şarkı sözleri ile bebeklerin ve ebeveynlerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL