• Geri dön

  • 845 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın bir numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın yeni uzman saç derisi bakım serisi DERMAXPRO kuru saç ve saç derisi problemini kökünden çözmek için artık sizinle

Kuru ve kepekli saçlar hasarlı bir saç derisinin habercisidir. Hasarlı saç derisi ise tıpkı çatlak bir vazo gibi, saç derisi için gerekli olan nemi içeride tutamaz. Bu durum da kuruluk, kaşıntı ve kepeğe neden olur. Kuru saç derisini tedavi etmek için kullanılan nemlendirici ürünler saç derisi problemini çözmek için yeterli olmaz. Bu problemi çözmek için formülünde kepeğe karşı etken madde bulunan şampuan ve balsamları tercih etmek etkili bir yöntem olabilir.

Uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve klinik olarak kanıtlanmış Head&Shoulders’ın uzman saç derisi bakım serisi DERMAXPRO, E vitamini,aktif Aloe ve kepeğe karşı etken madde Piroctone Olamine içeren formülü ile bariyerleri onarmaya yardımcı olur ve nemi içeride hapseder. Böylece 100%’e kadar beslenmiş** ve kepeksiz*** saç ve saç derisine ulaşırsın.

Kuru saç derinin bakımını bir sonraki seviyeye taşıyabileceğinizi biliyor muydun?

Etkisi klinik olarak kanıtlanmış, etken maddesi Piroctone Olamine’den alan Head&Shoulders DERMAXPROsaç derisi balsamı, çeşitli cilt bakım maddeleriyle formüle edilmiştir: Hyaluronik asit, etkin aloe ve E vitamini ile saç derini besleyip yenileyerek kuruluk ve kepekten**** kurtarır. Sonuç mu? DERMAXPRO kepek önleyici şampuanla beraber kullanıldığında 72 saate kadar nemi hapseder.*****

Head&Shoulders’ın en yenisi DERMAXPRO, üç farklı serisi ile beslenmiş ve kepeksiz bir saç derisi için içeriğindeki aktif bileşenler ile saç derisini nemlendirmekle kalmaz, bariyerleri onarmaya yardımcı olur ve nemi içeride hapseder.

• Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Nemlendirici Şampuan, Saç Kremi ve Saç Balsamı: Aktif Aloe, E Vitamini ve Hindistan Cevizi Yağı bileşenleri ile kuru saç derisini arındırır, kalıcı nem sağlar. Zengin nemlendirici özellikleriyle bilinen Hindistan Cevizi Yağı, cildin doğal bariyerini onarmaya yardımcı olarak, nemi içeride hapseder.
• Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Yatıştırıcı Şampuan, Saç Kremi ve Saç Balsamı: Kuru ve kaşıntılı saç derisi için içeriğindeki Aktif Aloe, E Vitamini ve Kaktüs Özü ile saç derisini nemlendirip, kaşıntıyı alırken anlık serinleme etkisi de yaratır. Antioksidan özelliği ile Kaktüs Özü saç derisini yeniler, nemi içeride hapseder.
• Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Onarıcı Şampuan, Saç Kremi ve Saç Balsamı: İçeriğinde Aktif Aloe, E Vitamini, Avokado Yağı, Argan Yağı ile beraber çok kuru saç derisi için üst düzey nemlendirme sağlar. Avokado Yağı’nın kuru saçları ve cildi nemlendirme, yatıştırma, saçların sağlığını gözle görülür şekilde artırma gibi çok sayıda faydaya sahiptir.

Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Şampuan - 89,90 TL******
Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Saç Kremi - 89,90 TL******
Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Saç Balsamı - 89,90 TL******

* Temmuz 2020- Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.
**Bakım kremi olmayan şampuan kullanımına kıyasla
***Düzenli kullanımda gözle görünür kepeğe karşı etki
****Gözle görülür kepekte, düzenli kullanımda
*****DERMAXPRO şampuan ile birlikte kullanımda
******Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye ve distribütöre aittir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL