• Geri dön

  • 1.243 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Head&Shoulders, yeni Supreme serisi ile bu kış saçları derinlemesine nemlendirmeye hazır! Argan Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Avokado Yağı ve Bambu Özü ile zenginleştirilen bu yepyeni seri, saçlarınızı kepeğe karşı korurken*** kışın etkileri ile kurumuş saç derisi ve saçları neme doyuracak.

Her iki kişiden birinin kepek sorunu yaşadığını ve bu kişilerin yüzde 40'ında saç derisinde kuruluk, kaşıntı ve dökülme olduğunu biliyor muydunuz? Kuruluk ve kaşıntı gibi problemler, saç derinizin dengesinin bozulduğuna ve cildinizin daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğuna işaret ediyor.

P&G çatısında yer alan Türkiye’nin 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, ikili yağ içeren yeni Supreme serisi ile saç derisindeki kepeği yok ederek**, kepekle birlikte ortaya çıkan saç derisi rahatsızlıklarının önüne geçiyor. Arındırıcı ve Besleyici, Güç, Onarıcı, Nem olmak üzere 4 farklı yağ seçeneği sunan Head&Shoulders yeni Supreme serisi, saç derisi ve saçı derinlemesine nemlendirerek rahatlama hissi sağlıyor.

Yeni Supreme serisinin mevsimsel geçişlerden, stresten etkilenen saç derisini sakinleştirdiğini ve cildin doğal, sağlıklı dengesine kavuşmasını sağladığını aktaran Head&Shoulders Saç Uzmanı Evrim Bayraktar "Araştırmalar sonucu kepeğin etkisinin saç derisinde sona ermeyip bunun çok daha ötesine geçtiğini biliyoruz. Serinin aktif bileşeni Pirokton Olamin ve saçı besleyen mikro bileşenlerin gücü; özel yağlarla bir araya getirildi. Head&Shoulders İkili Yağ İçeren Supreme Serisi güzel saçlara sahip olmanız için ihtiyaç duyduğu desteği veriyor. Klinik olarak kanıtlanan yeni seri, saç derisine dengesini yeniden kazandırarak kaşıntı, kuruluk ve kepek gibi problemleri çözdüğü ve kökten uca güçlü, sağlıklı ve iyi beslenmiş saçlar sunuyor" diyor.

Supreme Arındırıcı ve Besleyici Argan Yağlı Şampuan ve Saç Kremi: E vitamini, antioksidanlar ve esansiyel yağ asitleri gibi besleyici maddeler açısından zengin olan Argan Yağı, bu seride saç ve saç derisini arındırarak dipten uca beslemeye yardımcı olur.

Supreme Güç Argan Yağlı ve Bambu Özlü Şampuan ve Saç Kremi: Argan Yağı ve Bambu Özü, saçlarınız ve saç deriniz desteğe ihtiyaç duyduğunda güçlü etkisiyle saçlarınızın canlanmış ve sağlıklı bir görüntüye ve hisse kavuşmasını sağlar.

Supreme Nem Argan ve Hindistan Cevizi Yağlı Şampuan ve Saç Kremi: Kuru ve çok kuru cilde sahip olanlar için mükemmel birleşimi sunan bu seri, saç derinizi nemlendirerek yatıştırır ve sakinleştirir. Hindistan Cevizi Yağı, kuru cilt ve saçlar için zengin nemlendirici özellikleriyle bilinir. Etkili bir nemlendirici olan hindistan cevizi yağının, cildin doğal bariyerini onarmaya yardımcı olarak, nemi hapsettiği ve saç tellerini tazelediği bilinmektedir. Hafif ve kolayca emilen yapısıyla, ciltte veya saçlarda yağlı hisse neden olmaz.

Supreme Onarıcı Argan ve Avokado Yağlı Şampuan ve Saç Kremi: Kuruyan saç uçları ve kuru saç derisi için yoğun nemlendirme arayanlara yönelik başarılı bir formüle sahip olan Argan ve Avokado Yağı, saçlarınızın hiç olmadığı kadar yumuşak bir hisse kavuşmasını sağlar. Avokado yağı kuru saçları ve cildi nemlendirme, yatıştırma, saçların sağlığını gözle görülür şekilde artırma gibi çok sayıda faydaya sahiptir.

*Temmuz 2019- Haziran 2020 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları
**%100’e kadar düzenli kullanımla, gözle görülür kepeklerde
***Düzenli kullanımla gözle görülür kepekleri önlemeye yardımcı olur.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL