• Geri dön

  • 1.078 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Romantik bir yemek planı, mumlar, hediye, kıyafet seçimi gibi detaylardan sonra sıra saçlarında. Dünyanın bir numaralı* saç bakım kremi markası Pantene, saçlarının gücünü göstermene yardımcı olacak ürünleri ile yılın en romantik gününe hazırlanmana yardımcı oluyor.

Yılın en romantik günü için tüm hazırlıklar tamamlandıysa gelelim saç bakımına. Aşk ve heyecan dolu bir günde en önemli detaylardan biri de mutlaka saçlarının hayal ettiğin görünüme sahip olması. Kendini en güzel hissetmek istediğin bu günde saçlarının da sağlıkla parlaması ve sevdiğin saç modelini yapabilmen için ilk adım saçlarının güçlü ve sağlıklı olması. Saçlarının en iyi haliyle istediğin saç modelini uygulayabilmek için Sevgililer Günü hazırlıklarına saç bakım rutininden başlamayı unutma!

İşte Sevgililer Günü’nde hayal ettiğin saçlara sahip olmana yardımcı olacak 4 ürün:

1. Yumuşak ve Parlak Saçlar için; Pantene Onarıcı ve Koruyucu 3 Dakikada Mucize Krem

Saçlardaki 3 aylık yıpranmayı sadece 3 dakikada onarmaya yardımcı olan ‘3 Dakikada Mucize Krem’ saça derinlemesine nüfuz ederek kökten uca bakım yaparken, aynı zamanda saçların yumuşak olmasını ve parlak görünmesini sağlar. Duş sırasında günlük bakım kremi olarak kullanabileceğiniz Pantene Onarıcı ve Koruyucu 3 Dakikada Mucize Krem, saçları anında onarıp nemlendirir. Güçlü etkisiyle saçlarınızın kusursuz ve sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

2. Daha Güçlü Saç Telleri için; Pantene Uzun ve Güçlü Keratin Koruyucu Dökülme Karşıtı Maske, Bambu ve Biyotinli

Duşta son dokunuşu Pantene Uzun ve Güçlü Keratin Koruyucu Dökülme Karşıtı Maske, Bambu ve Biyotinli ile yaparak, %96’ya kadar daha az saç dökülmesinin yanısıra, saç tellerinizin güçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Islak saçınızda saçın uzunluğu boyunca sürüp, ardından durulayarak uygulayacağınız maske ile tek kullanımda daha güçlü uzayan saçlar için saç dökülmelerinin azalmasına yardımcı olabilirsiniz.

3. Duş sonrası istediğin görünümü elde etmene yardımcı olacak; Pantene Pro-V 7/24 Onarıcı ve Koruyucu, Anında Onarıcı ve Nemlendirici Saç Kremi!

Yeni ve zenginleştirilmiş içeriği sayesinde Pantene Pro-V 7/24 Onarıcı ve Koruyucu saç kremi, anıda onaran ve nemlendiren etkisiyle saçın en zayıf noktalarını hedef alarak cansız görüntüyü azaltır, %100 daha güçlü** ve sağlıklı saçlara anında kavuşmanızı sağlar. Duş sonrası saçlarınızı şekillendirmenize, saçlarınızın istediğiniz görünümü elde etmesine yardımcı olur.

4. Son Dokunuş için Pantene Pro-V E Vitaminli Keratin Koruyucu, Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı

E Vitaminli Yoğun Onarıcı, Keratin Koruyucu günlük besleyici saç bakım yağı, tek kullanımda işlemden kaynaklı yıpranmayı onarmaya ve saçları korumaya yardımcı olur. Koparak dökülmeye karşı 10 kat daha dayanıklı saçlara sahip olmanızı sağlayan günlük saç bakım yağı, 1 damlada 3 kat daha fazla onarım sağlar. Saçları E Vitamini ile besleyerek keratin koruma sağlar ve tek kullanımda iyi beslenmiş, yumuşak ve parlak bir hale getirir. Tüm saç tipleri için uygun olan, yıpranmış saçlar için ise mükemmel bakım sunan Pantene Pro-V E Vitaminli Keratin Koruyucu, Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı hafif formülüyle saçı ağırlaştırmaz, saç yüzeyinde yağlı bir his bırakmaz.

* Saç bakım kategorisindeki Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplaması, Mayıs 2018-Nisan 2019

**kremsiz şampuana göre

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL