• Geri dön

  • 1.076 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Havalar soğudu, kış mevsimi tüm etkileriyle bir anda hayatımıza girdi. Kuru, rüzgârlı ve sert havalarda cilt bakımımıza her zamankinden daha da fazla özen göstermeliyiz. Farklı yöntemler kullanırken karşımıza çıkan batık, tahriş, gibi cilt problemlerini önleyerek, istenmeyen tüylerden kurtulurken cildini nemlendirip her gün pürüzsüzlüğün keyfini sürebilmen için Gillette Venus her zaman yanında!

Kış mevsiminin aniden gelişi ve havaların da soğumasıyla beraber o çok sevdiğimiz elbiselere ve eteklere çoktan veda ettik bile. Fakat uçuş uçuş elbiseler giymesek bile cildimizin nemini korumak ve her daim bakımlı hissetmek için cilt bakımını düzenli olarak devam ettirmemiz çok önemli. Pürüzsüz bir cilt için acılı ve zahmetli tüy alma yöntemlerinin aksine pratik ve konforlu Gillette Venus ailesi ile pürüzsüz, ışıl ışıl cildinin keyfini sürebilirsin.

Sert kimyasallardan ve kötü kokulardan uzak bir uygulama olanağı sağlayan, tüylerini alırken bir yandan da ölü derilerden arındıran, cildi kayganlaştıran jel barlarıyla da ipek gibi yumuşak bir cilde sahip olma imkânı sunan Gillette Venus Comfortglide Breeze ile anında mükemmel pürüzsüzlük elinin altında. Suda aktifleşen jel barları ve 3 bıçaklı oynar başlığı sayesinde %100’e kadar pürüzsüzlüğün tadını sonuna kadar çıkarabilirsin. Diz, dirsek, bilek gibi kıvrımlarına kolayca uyum sağlayan oynar başlığı ve kayganlaştırıcı jel barlarıyla tıraş jeline gerek kalmadan acısız ve pratik bir şekilde istediğin ışıltılı cilde birkaç dakika içerisinde kavuşmak mümkün. Aynı zamanda Gillette Venus Comforglide Breeze’in dörtlü yedek başlığı paketi ile 4 ay boyunca hayalindeki pürüzsüz cilde ulaşabilirsin*.

Gillette Venus Comfortglide Olay, Amerika’nın önde gelen cilt bakım markası Olay içerikli jel barları ile cildin etrafını sararak nem kaybını önlüyor ve cildin nem dengesini korumasına yardımcı oluyor. Jel barlar suyla temas ettiği anda harekete geçerek; ekstra herhangi bir jel ya da köpüğe ihtiyaç duymadan ciltte rahatça kayarak konforlu bir tıraş imkânı sunuyor. Aynı zamanda başlığında yer alan 5 bıçak ile ekstra pürüzsüzlük vadediyor. Gillette Venus Comforglide Olay’in ikili yedek başlığı ise 2 aya kadar kullanım olanağı sağlıyor*. Gillette Venus tıraş makineleri sayesinde tüylerinin uzamasını beklemeye gerek kalmadan, her gün en acısız ve pratik şekilde pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsin.


*Haftada 2 kez kullanıldığında.

** Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teshir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir. P&G’nin müşteri kari ve marjı üzerinde herhangi bir belirleyiciliği yoktur. P&G ciro, marj ve karlılık değerleri üzerinde anlaşmaz ve skorlama yapmaz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL