• Geri dön

  • 1.139 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Eski yılı geride bırakırken yeni yıla yepyeni, özgüvenli, cesur bir saçla merhaba demeye hazır mısın? Yeni yıla hazırlanırken Head&Shoulders Saç Uzmanı Evrim Bayraktar kış aylarında ekstra neme ihtiyaç duyan saç ve saç derisine nasıl bir bakım yapılması gerektiğini anlatıyor.

Bu yıla cesur bir başlangıç yapmak, saç bakım rutininizi yeni baştan tasarlamak ve saçlarınızı derinlemesine nemlendirmek için Head&Shoulders’ın “Derinlemesine Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi” zengin E vitamini içeriği ile size yardımcı olacak.

Kış mevsiminin gelmesi ile kuruyan, incelen saçlar ekstra bakıma ve neme ihtiyaç duyuyor. Head&Shoulders Hindistan Cevizi Yağı içeren “Derinlemesine Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi” yeni yılda hem kadınların hem de erkeklerin dış görünüşlerinden endişe etmeden özgüvenleriyle fark yaratmalarını sağlıyor.

Head&Shoulders Saç Uzmanı Evrim Bayraktar, kış aylarında ve yeni yılda saç ve saç derisine nasıl bir bakım yapılması gerektiğini şu şekilde anlatıyor: ‘’Kışın soğuyan havayla beraber saç derisinde kuruluk, kaşıntı ve kepeklenme sorunları artıyor. Soğuk havanın da etkisiyle kuruyan ciltte sorunlar da artış gösteriyor ve kabuklanma şeklinde kepek tabakaları görülebiliyor. Bunun yanı sıra ısıtılmış iç mekanlarda vakit geçirmek ve kışın saçı daha fazla fön ile kurutmak saç ve saç derisinin kurumasına ve saçın elektriklenmesine sebep oluyor. Bu dönemde saçlar ekstra neme ihtiyaç duyuyor. Head&Shoulders’ın hindistan cevizi yağı içeren Derinlemesine Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi Serisi, saç derisini ve saçı derinlemesine nemlendiriyor, ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Saç derisini koruyan ve rahatlatan yeni seri, saçların derinlemesine nemli, kepeksiz* ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor”

*%100’e kadar düzenli kullanımla,gözle görülür kepeklerde

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL