• Geri dön

  • 1.547 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Türk basketboluna her zaman destek veren Head&Shoulders’ın marka yüzü ve NBA’in Cleveland Cavaliers takımı oyuncusu Cedi Osman NBA kariyerinde üçüncü kez double-double yaparak özgüven tazeledi.

Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders*’ın marka yüzü ve Türk basketbolunun NBA’deki gurur kaynağı Cedi Osman, takımının Denver Nuggets karşısında 111-103 kazandığı karşılaşmada 11 sayı, 12 rebound, 4 asistlik performansıyla double-double yaparak kazanmanın önce kafada başladığını, özgüvenle tüm engellerin aşılabileceğini bir kez daha gösterdi ve gençlere ilham oldu.

Head&Shoulders Basketbolun destekçisi
Basketbolun, fiziksel olarak sağlığa iyi geldiği kadar psikolojik olarak da özgüven sahibi olmak, takım çalışmasını öğrenmek, sosyalleşmek ve disiplin sağlayabilmek adına çok önemli olduğuna inanan Head&Shoulders, çocukların ve gençlerin basketbola yönlendirilmesinin sağlıklı bir toplum yaratmada oldukça etkili olabileceğini inanıyor. Head&Shoulders, özgüveni yüksek, hayallerinin peşinden giden ve cesaretli bir nesil için bugünün ve geleceğin efsanelerini destekleyen projeler geliştirmeyi sürdürecek. *Temmuz 2018- Haziran 2019 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL