• Geri dön

  • 1.076 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid, yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus ile daha iyi uyku, daha iyi sen diyerek 12 saate kadar koruma ve kesintisiz bir gece uykusu sunuyor. Islaklığı ve sızıntıyı hapseden yapısıyla da geceleri sık sık uyanma sorununa çözüm oluyor.

Regl dönemlerinde kadınlar geceleri sızıntı olup olmadığını kontrol etmek ve ped değiştirmek için sık sık uykularını bölebiliyor. Yapışkanlığı az olduğu için hareket eden ve nemli hissettiren pedlerle karşı karşıya kalınması da konforsuz ve verimsiz bir uykuya sebep oluyor. 40 yılı aşkın süredir kadınları ve genç kızları destekleyen Orkid, bir hijyenik pedde en çok ihtiyaç duyulan noktaları belirleyerek yeni ve geliştirilmiş Orkid Ultra Gece Extra Plus ile deliksiz bir uyku deneyimi sunuyor.

Daha geniş yüzey ile sızıntılara karşı tam koruma

Orkid Ultra Gece Extra Plus yüzde dokuz daha geniş ön yüzey ve yüzde 85 daha geniş arka yüzey ile sızıntılara karşı tam bir koruma sağlıyor. 12 saate kadar etkin koruma sunan Orkid Ultra Gece Extra Plus kaymaz yapısı ve kanatları ile uyku halindeki her harekete uyum sağlayarak büyük bir konfor sunuyor. Dermatolojik olarak onaylanan Orkid’i, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği öneriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL