• Geri dön

  • 338 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleşecek ödül töreni, bu yıl bir ilk olarak görme ve işitme engelli bireyler için de erişilebilir bir şekilde dijital yayından simultane olarak takip edilebilecek.

Yetenekleri, başarıları ve güçleri ile tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, yılın en görkemli gecesi 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşuyor.

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle bu yıl 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde sanat, müzik ve TV dünyasının sevilen isimleri ödüllerine kavuşacak. Geçtiğimiz yıl Erişilebilir Kırmızı Halı projesi ile görme engelli bireylerin de Kırmızı Halı heyecanına eşlik edilerek bir ilke imza atılan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl Kırmızı Halı da dahil olmak üzere tüm Pantene Altın Kelebek heyecanını erişilebilir kılma yolunda bir adım daha atıyor.

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, tarihinde ilk kez, görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ile tören ile aynı saatte Demirören Medya dijital kanalları aracılığıyla takip edilebilecek. Engelsiz yayınlara 3 Aralık Pazar günü 19.00 itibarıyla Hürriyet Youtube kanalından, Hurriyet.com.tr, Kanald.com.tr ve Teve2.com.tr canlı yayınlarından ulaşılabilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL