• Geri dön

  • 1.104 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı saç bakım kremi markası* Pantene; saç bakım ürünleri, yenilikçi içerikleri ve özel ambalajlarıyla tamamen yenilendi. Her ihtiyaca yönelik saç bakım ürünleri ile tüm kadınların %100 daha güçlü, parlak ve canlı saçlara sahip olmasına yardımcı olan Pantene, formüllerini yenileyerek içeriğinde bulunan antioksidan ve besleyici bileşenleri arttırdı.

Pantene; şampuan, 3’ü 1 arada, saç bakım kremi, 3 Dakikada Mucize Krem ve yoğun bakım ürünlerinden oluşan geniş portfolyosuna ‘Harika Saç Günü’nün tüm heyecanını yansıtarak muhteşem bir dokunuş ile ambalajlarına daha ahenkli bir görünüm kazandırdı. İçeriği dünyaca ünlü İsviçre Vitamin Enstitüsü tarafından onaylı yeni Pantene saç bakım serileri içerisinde yer alan tüm şampuan, 3’ü 1 arada ve saç kremlerinin içerikleri gereksiz kimyasallardan arındırılarak tamamen yenilendi. Yenilenen Pantene saç bakım ürünlerinin içerisinde renklendirici, mineral yağlar ve silikon** bulunmuyor. Özel tasarıma sahip Pantene şampuan, 3’ü 1 arada, saç bakım kremi ürünlerinin yeni şişeleri %25’i*** geri dönüşümlü plastikten, %100 geri dönüştürebilir*** olarak üretilmiştir.

Pantene’den Yeni Bilimsel Keşif; Şampuanda Histidin

Pantene ve Yale Üniversitesi tarafından yürütülen araştırma, günümüzde özellikle şampuan seçiminde başlıca eğilimin şampuan içeriğindeki zararlı içeriklerin arındırılmasına yönelik olduğunu göstermiştir. Bunun yanında saçı doğru besleme seviyesinin elde edilmesinin önemini de olduğunu ortaya koymuştur. Bir yandan zararlı içeriklerden arındırmak, öte yandan da saçı besleyen, yani saçın sağlığını iyileştiren hedefe yönelik ve kompleks içerik ihtiyacı araştırılmaktadır. Bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için, Pantene, ilk olarak ambalajların üzerinde zararlı içeriklerin ve gereksiz kimyasalların bulunmadığını belirtmiş ve içeriklerine histidin ekleyerek şampuanların formülasyonunu güçlendirmiştir. Histidin, mevcut antioksidanların etkisini güçlendiren, saç hücrelerine nüfuz ederek kirleri uzaklaştıran, günlük oksidasyon stresi ile mücadele ederek kırılmayı önleyen doğal ve değerli bir moleküldür. Vitamin Pro-V, lipitler ve antioksidanlar ile, Gel Network teknolojisi sayesinde türünün benzersiz bir örneği olan bu şampuan formülü, histidin ve antioksidanlar dahil olmak üzere tüm içeriklerin tam olarak emilmesini sağlar ve saçları yeterli seviyede besler ve güçlendirir.

Pantene Baş Bilim İnsanı Dr. Jeni Thomas, şampuan içeriklerine histidin eklenmesi ile ilgili‘‘ Histidin, yıkama sırasında saç diplerinin derinliklerine nüfuz ederek keratin yapısını serbest radikallerin verdiği hasardan koruyan bir doğal antioksidandır. Bu da renk kaybını önlemeye, saçların parlaklığını ve yumuşaklığını korumasına yardımcı olur.’’ ifadelerinde bulunmuştur.

* Saç bakım kategorisindeki Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplaması, Mayıs 2018-Nisan 2019

** Silikonlar ölçülü şekilde ve bilimsel açıdan test edilmiş aşağıda belirtilen ürünlerde kullanılmaları kaydıyla gerekli bileşenler olmaya devam etmektedir:

Kullanım şekli krem gerektirmeyen, bu hali ile şampuanın daha mükemmel olmasına ihtiyaç duyan Kepeğe Karşı Etkili Şampuan
Pantene Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi: silikon buklelerin şekillendirilmesi için elzemdir.

*** kapak hariç

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL