• Geri dön

  • 185 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders*, ‘Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanı’yla saç bariyerinizi koruyarak kepek oluşumunu engelliyor ve kepeği hayatınızdan çıkarıyor!

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın, Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanı, saç derinizdeki mikrobiyom dengesini koruyarak kepeği unutmanızı sağlayacak.

İnsanların %50’si kepek sorunu yaşıyor! Kepekten kurtulmak için bir süre kepek karşıtı şampuan kullanan kişiler, normal şampuana geri döndüklerinde kepek sorununun tekrarladığını gözlemliyor. Kepek, siz onu unuttuğunuzu sandığınızda buna fırsat vermeden saç derinize geri dönüyor.

Saç derisinde bulunan mikrobiyomlar, cildi saldırganlara karşı koruyan doğal bir bariyer görevi görür. Saç derisindeki mikrobiyom yapısının bozulması sonucunda cilt tahriş olur ve bunu kepek oluşumu takip eder. Sağlıklı saçların ilk koşulu ise sağlıklı bir saç derisidir.

Head&Shoulders’ın Klasik Bakım Şampuanı’yla Saç Derinizin Mikrobiyom Dengesini Koruyun

Head&Shoulders’ın sağlıklı saçlar için saç derisinde bulunan doğal bariyeri güçlendiren ve mikrobiyom yapısını dengeleyen formüle sahip Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanı, kepek sorununu daha başlamadan yok etmenize yardım edecek. Kepeğin oluşmasını en başından engelleyen mikrobiyom dengeleyici formül dermatologlar tarafından test edilmiştir.

Head&Shoulders’ın Sürdürülebilirlik Yolculuğu

Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan, Head&Shoulders'ın sürdürülebilirlik programının bir parçası olan %40 geri dönüştürülmüş** ve geri dönüştürülebilir*** şişesi, gezegen üzerinde iz bırakmama konusundaki uzun süredir devam eden hedefine katkıda bulunuyor. Head&Shoulders sadece kepeğe değil ambalaj atıklarına da dur diyor ve yılda 200 milyon geri dönüştürülmüş şişe ile şimdiye kadarki en büyük sürdürülebilirlik programını gerçekleştiriyor.

• Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan: Dermatolojik olarak test edilmiş ve PH dengesine sahiptir. 111.50 TL****

* Temmuz 2020-Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.

**kapak, renklendiriciler ve katkı maddeleri hariç.

***kapak hariç ve geri dönüşüm tesislerine bağlı olarak, yerel ürün adı / diline yansıtmak için pazarlar.

****Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar perakendeciye aittir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL