• Geri dön

  • 436 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice’ın 48 saat ferahlık* sağlayan Whitewater ve Captain ürün serileri ile her mevsim ferah kalmak mümkün!

Bunaltıcı yaz sıcaklarının yerini serin aylara bırakmasıyla yoğun ve koşturmacalı günler de başladı. Mevsim geçişleri beraberinde ekstra terleme ve ter kokusu getirirken, Old Spice ürün ailesinin en sevilen üyeleri Captain ve Whitewater serilerinde yer alan 3’ü 1 arada duş jeli ile stick ve sprey deodorant seçenekleriyle her zaman güne ferah bir başlangıç yapmanız ve gün boyu ferah kalmanız mümkün!

Kişisel bakımına önem veren erkeklerin ilk tercihi Old Spice, en çok satan kokulara sahip Whitewater ve Captain ürün serileri ile erkeklere her mevsim aradıkları rahatlığı sunuyor.

Boğazdan kılavuzsuz geçen kaptanların tercihi Old Spice Captain ile güne ferah başlayın!
Captain serisinde bulunan 3’ü 1 arada duş jeli, en yoğun günlerde tazeliği ve ferahlığı temsil eden okyanus, sandal ağacı ve narenciye kokularıyla güne ferah bir başlangıç yapmanızı sağlarken; stick ve sprey deodorantlar ise 48 saat süren etkisi ile koltukaltlarınızı gün boyu ferah tutuyor.

Okyanusta boy verenlerin kokusu Whitewater ile gün boyu ferahlık yanınızda!
Whitewater serisinde yer alan Whitewater Clear Gel, leke karşıtı özelliğiyle kıyafetlerde iz bırakmadan 48 saat etkili güçlü bir kuruluk hissi sağlarken; 3’ü 1 arada duş jeli ise çok sevilen amber, sandal ağacı ve narenciye kokularıyla hem anlık planlarınıza hem de en yoğun günlerinize eşlik ediyor.

Old Spice Captain/ Whitewater Duş Jeli&ŞampuanTavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 205.50
Old Spice Captain/Whitewater Sprey Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 151.50
Old Spice Captain/ Whitewater Stick Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 151.50

    * Günlük duş jeli ve deodorant kullanımı ile
** Fiyatlandirma, promosyon aktiviteleri uygulamalari ile ilgili nihai karar musteriye aittir  

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL