• Geri dön

  • 1.071 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Yeni yıla özgüvenli saçlarla başlamak, saç ve saç derinize gereken özeni göstermek için Head&Shoulders’ın “7 Fayda 1 Arada” Multi Action, Dökülme Karşıtı ve Ultra Serinletici şampuan serisi sizlerle olacak.

Yeni yıl heyecanını yaşadığımız bu günlerde harika bir görünüm için şıklığımız kadar saç ve saç derisi bakımı da önemli. Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın yeni Multi Power teknolojisi ile geliştirdiği bugüne kadarki en güçlü kepek karşıtı** şampuan serisi 7 Fayda 1 Arada ile yeni yıla efsane başlayacaksın!

Yağlanma, kaşıntı, kepek gibi birden fazla saç derisi sorunu gerek fiziksel gerekse sosyal yaşamda rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor. Dermatolojik olarak test edilen ve klinik olarak kanıtlanan yeni Head&Shoulders 7 Fayda 1 Arada serisi, saçlarınızın 72 saate kadar kepek korumasını sağlar***, saç derisini dengelemeye yardımcı olur, yağlanmayı kontrol eder, derinlemesine temizler, kaşıntıyla mücadele eder, derinlemesine nemlendirir ve geriye yeni yıla özgüvenli başlamanız için size harika saçlar bırakır.

  • Multi Action: Kepeğe ve saç derisi sorunlarına karşı tam koruma sağlar. ****84.90TL
  • Dökülme Karşıtı: İçerisindeki kafein özü ile saçınızı besler ve dökülme ve yıpranmalara karşı güçlendirir. ****84.90TL
  • Ultra Serinletici: İçeriğindeki nane özüyle ekstra ferahlık hissi verir. ****84.90TL


* Temmuz 2020- Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.
** Düzenli kullanımla, gözle görülür kepeklerde, Head&Shoulders portföyüne göre.
*** Düzenli kullanımla gözle görülür kepeklerde.
**** Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL