• Geri dön

  • 1.216 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Gillette Venus’ün kadınlar için özel olarak tasarlanan tıraş bıçakları ile bu yaz her an pürüzsüzlük keyfini doyasıya yaşayabilirsin. Acısız ve zahmetsiz uygulamasıyla yaz bakım rutinine ekleyeceğin Gillette Venus tıraş bıçakları ile istenmeyen tüylere dilediğin zaman veda edebilirsin.

Hasretle beklediğimiz şortlara, elbiselere kavuştuğumuz bu yaz aylarında en büyük sorunumuz hızla uzayan istenmeyen tüyler. Fakat her gün pürüzsüz bir cildin sırrı Gillette Venus tıraş bıçakları bu soruna çözüm sunuyor. Her zaman iyi bir tıraş deneyimi için ürünlerini geliştirerek kadınların konforunu ön planda tutan Gillette Venus ile geleneksel epilasyon yöntemlerinin aksine kısa tüylerin uzamasını beklemeyerek, acısız, tek hamlede pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsin.

Sert kimyasallardan ve kötü kokulardan uzak bir uygulama olağanı sağlayan Gillette Venus Comfortglide Breeze’in 3 bıçaklı oynar başlığı ve jel barları ile tüylerini alırken aynı zamanda ölü derilerden kurtularak ipek gibi bir cilde kavuşabilirsin. Gillette Venus Comfortglide Breeze’in vücudunun diz, dirsek, bilek gibi kıvrımlarına kolayca uyum sağlayan oynar başlığı ve kayganlaştırıcı jel barlarıyla tıraş jeline gerek kalmadan acısız ve pratik bir şekilde istediğin ışıltılı cilde birkaç dakika içerisinde kavuşmak mümkün. Dilediğin zaman uygulayarak her gün pürüzsüz bir cildin keyfini doyasıya yaşayabilirsin.

Amerika’nın önde gelen cilt bakım markası Olay nemlendirici içerikli jel barlara sahip olan Gillette Venus Comfortglide Olay ise başlığında yer alan 5 bıçak ile ekstra pürüzsüzlük vadediyor. Olay nemlendirici içerikli jel barları ile cildinin etrafını sararak nem kaybını önlüyor ve cildinin nem dengesini korumasına yardımcı oluyor. Jel barlar suyla temas ettiği anda harekete geçerek; ekstra herhangi bir jel ya da köpüğe ihtiyaç duymadan ciltte rahatça konforlu bir tıraş imkânı sunuyor.

Her gün pürüzsüz bir cildin sırrı Gillette Venus tıraş bıçakları ile bu yaz ipek gibi pürüzsüz cildinin keyfini doyasıya çıkar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL