• Geri dön

  • 849 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın En Keyifli Yöntemiyle Tanışın: JOLLY!

Her kadının kendine özel belirlediği, cilt tipine ve hassasiyetine uygun bir tüy alma yöntemi vardır. İster kısa süreli çözümler, isterse uzun soluklu bir pürüzsüzlük hedefi olsun, çoğumuzun ortak problemi istenmeyen tüylerden kurtulmanın tıpkı adı gibi can sıkıcı ve uzun süreli olabilmesi. Oysa hayatta yapacak çok daha iyi şeyler var değil mi? Bu bir şekerleme olsa bile…

Peki ya favori pürüzsüzlük çözümümüzü keyifli ve pratik hale getirme şansımız olsa?

P&G’nin yeni kadın kişisel bakım markası jolly rengarenk ürün skalası, farklı tüy alma yöntemlerine uygun geliştirilmiş yenilikçi formülleri ve mis gibi meyve kokuları ile istenmeyen tüylerden kurtulmayı eğlenceli bir bakım rutinine dönüştürmeye hazır. Her ihtiyaç ve arzuya uygun neşe veren jolly ürünleri ile banyonuzda eğlenceye yer açın!

Yüz, vücut ve bikini bölgesi için farklı boyutlarda tasarlanan jolly ağda bantları en kısa tüylerde bile etkili formülü ve mis gibi ahududu kokusuyla ağda alışkanlıklarınızı kökünden değiştirmeye geliyor. Vücudunuzun farklı bölgeleri için tasarlanan yüz, vücut ve bikini bölgesine özel çeşitleriyle bütün tüy alma ihtiyaçlarınız için çözümlerimiz mevcut!

jolly Yüz Ağda Bantları; en zayıf ve kısa tüylerde bile süper kolay ve hepsinden önemlisi şaşırtıcı derecede etkili bir uygulama için hazır. 1,5 ila 3 mm aralığındaki en kısa tüylerde bile jolly ile pürüzsüzlük garanti! Vücudumuzda her an kusursuz gözükmesini istediğimiz en önemli yerimiz olan yüzümüzde ağda yapmak için tüylerin uzamasını beklemek belki de en zoru. Söz konusu tüylerin varlığı, uzamasını beklediğimiz birkaç günde bile bizi içten içe kemirebilir. Çift yönlü tasarımıyla kavraması kolay jolly yüz ağda bantları ile tüylerin tekrar uzamasını beklemeden birkaç saniye içinde kusursuz bir pürüzsüzlüğe kavuşabilirsiniz. Tabii burnunuza gelen lezzetli ahududu kokuları da cabası!

jolly Yüz Ağda Bantları 24 ağda şeridi ve 12 kuru dokunuşlu temizleme mendili tavsiye edilen satış fiyatı 89,90 TL.

jolly Vücut Ağda Bantları; bir yemeğe, buluşmaya ya da partiye giderken saatlerce özenle hazırlanmayı hepimiz çok seviyoruz. Peki aynı vakti tüy almaya harcamaya niyetimiz var mı? Tabii ki hayır. jolly’nin bacak, kol gibi vücudun büyük bölgeleri için geliştirilen vücut ağda bantları ile hiçbir ön hazırlığa ihtiyaç duymadan istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Tek ihtiyacınız kuru ve temiz bir cilt, bir de hızla ve korkusuzca elden geçireceğiniz bant yığınını koymak için bir alan! Isıtma ya da ovalamaya gerek duymadan kutudan çıktığı gibi kullanıma hazır jolly vücut ağda bantları 4 haftaya kadar pürüzsüz cilde giden yolu pratik ve keyifli hale getirmenin en iyi yolu. Tüm cilt tiplerine uygun geliştirilen formülü ve nefis ahududu kokuları ile jolly hazırlanma rutininizin belki de en eğlenceli kısmı olacak.

jolly Vücut Ağda Bantları; 32 ağda bandı ve 6 kuru dokunuşlu temizleme mendili tavsiye edilen satış fiyatı 89,90 TL.

jolly Bikini Ağda Bantları; en gizli köşelere bile erişmek için tasarlandı. Uygulama esnasında nefis ahududu kokularıyla tüy alma rutininize biraz daha eğlence katmak için burada. En kısa tüylerde bile etkili olduğu için ise artık bikini bölgende almak isteyip alamadığın kısa tüylerin canını sıkmasına izin vermeyeceğiz. Kuru dokunuşlu temizleme mendilleri ise cildinizin pürüzsüz, yumuşak ve nemli kalmasını sağlayarak ağda sonrası oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin önüne geçmek için ideal uygulamayı sunuyor.

jolly Bikini Ağda Bantları 24 ağda şeridi ve 8 kuru dokunuşlu temizleme mendili tavsiye edilen satış fiyatı 89,90 TL.

jolly Vücut Tüy Dökücü Krem; daha önce karşılaştığınız hiçbir şeye benzemiyor. Eğer hayatınızın herhangi bir döneminde en kolay tüy alma yöntemi olacağını düşünerek tüy dökücü krem denediyseniz az da olsa hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Hafızamıza kazınan kötü kimyasal kokuları ve bir türlü tüm bölgeyi aynı anda pürüzsüzlüğe kavuşturmaması nedeniyle tüy dökücü kremler çoğunlukla adı kadar pratik uygulamalar olmuyor. En kısa tüylerde bile etkili yeni jolly vücut tüy dökücü kremi ile artık hayal ettiğiniz kolay tüy alma uygulaması mümkün. Mis gibi kavun kokusu ile size her an yaz akşamlarının keyfini hatırlatacak jolly tüy dökücü kremi tüylerinizden kurtulmak istediğiniz bölgeye özel spatulası ile kalın bir kat uygulayın, 3 ila 7 dakika arasında bekleterek 7 güne kadar süren kusursuz pürüzsüzlüğe kavuşun. jolly tüy dökücü krem tüm cilt tiplerine uygun. Üstelik suya dayanıklı formülü ile duşta uygulamayı tercih ederek istenmeyen tüylerden kurtulurken konforun keyfini sürebilirsiniz.

jolly Vücut Tüy Dökücü Krem; 200 ML ve spatula tavsiye edilen satış fiyatı 89,90 TL.

jolly Yüz Tüy Dökücü Krem; cilt bakımı yaparken yüzümüze sürmeye çok alışkın olduğumuz krem formu bu sefer de istenmeyen tüylerden kurtulmak için yanımızda. Tüm cilt tiplerine uygun tasarlanan jolly yüz tüy dökücü krem formülü yüzünüze özel olarak geliştirildi. Suya dayanıklı formülü duşta uygulamaya izin vererek 2 ila 5 dakikada yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmayı lezzetli kavun kokuları eşliğinde adeta bir partiye çeviriyor. En kısa tüylerde bile etkili jolly yüz tüy dökücü krem 7 güne kadar pürüzsüzlük vaat ediyor.

jolly Vücut Tüy Dökücü Krem; 2X20 ML, nemlendirici 15 ML ve spatula tavsiye edilen satış fiyatı 89,90 TL.

jolly ürünleri şimdi Migros mağazalarında ve migros.com.tr’de!



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL