• Geri dön

  • 594 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders*, yenilenen formüle sahip ‘Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanıyla’ saç derinizi koruyarak kepek oluşumunu engelliyor ve kepeği unutturuyor!

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın, yenilenen formüllü Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanı saç derisindeki mikrobiyom dengesini koruyarak, kepeği unutmanızı sağlayacak. Saç derisinde bulunan mikrobiyomlar, saç derisini saldırganlara karşı koruyan doğal bir bariyer görevi görür. Saç derisindeki mikrobiyomun bozulması sonucunda cilt tahriş olur ve bunu kepek oluşumu takip eder. Sağlıklı saçların ilk koşulu ise sağlıklı bir saç derisidir.

İnsanların %50’si kepek sorunu yaşıyor, bir süre kepeğe karşı şampuan kullandıktan sonra normal şampuana geri döndüklerinde kepek sorununun tekrar ettiğini gözlemliyor. Kepek siz onu unuttuğunuzu sandığınızda buna fırsat vermeden saç derinize geri dönüyor.

Head&Shoulders, sağlıklı saçlar için saç derisinde bulunan doğal bariyeri dengeleyen ve güçlendiren yeni formüle sahip Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan, kepek sorununu daha başlamadan unutmanıza yardım edecek. Kepeğin oluşmasını en başından engelleyen mikrobiyom dengeleyici formül dermatologlar tarafından test edilmiştir.

• Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan: Dermatolojik olarak test edilmiş ve PH dengesine sahiptir. 60.90 TL ****

Head & Shoulders’ın Sürdürülebilirlik Yolculuğu

Yenilenen formüle sahip klasik bakım şampuanı, Head & Shoulders'ın sürdürülebilirlik programının bir parçası olan %40 geri dönüştürülmüş** ve geri dönüştürülebilir*** şişesi, gezegen üzerinde iz bırakmama konusundaki uzun süredir devam eden hedefine katkıda bulunuyor. Head & Shoulders sadece kepeğe değil ambalaj atıklarına da dur diyor, yılda 200 milyon geri dönüştürülmüş şişe ile şimdiye kadarki en büyük sürdürülebilirlik programını gerçekleştiriyor.

* Temmuz 2020-Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.
**kapak, renklendiriciler ve katkı maddeleri hariç
***kapak hariç ve geri dönüşüm tesislerine bağlı olarak, yerel ürün adı / diline yansıtmak için pazarlar.
****Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL