• Geri dön

  • 1.204 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid, sevilen ürünlerinden Orkid Platinum’u beşli rahatlık sistemi ile yeniledi. Pedi değil korumayı hissetmek isteyen kadınlar için geliştirilen yeni Orkid Platinum; neredeyse sıfır sızıntı, sıfır koku ve sıfır toplanma ile çizilen sınırlara meydan okuyor.

Kadınlar regl dönemlerinde sızıntı yapmanın yanında toplanan, yapışkanlığı az olduğu için hareket eden, nemli ve yapışkan hissettiren pedlerle karşı karşıya kalabiliyor. 40 yılı aşkın süredir kadınları ve genç kızları destekleyen Orkid, bir hijyenik pedde en çok ihtiyaç duyulan noktaları belirleyerek yeni ve geliştirilmiş Orkid Platinum’u piyasaya sürdü. Orkid Platinum ile kadınlar hayatın her anında aktif oluyor ve regl dönemlerinde önüne çıkan fırsatları kaçırmıyor.

Yetersiz Pedler Güvensiz Hissettiriyor

Orkid’in yaptığı anket, kadınların yetersiz pedler nedeniyle güvensiz hissettiğini ve aktif olmaktan çekindiklerini ortaya koyuyor. Anket sonuçları* bir hijyenik pedde en çok şikâyet edilen 3 noktanın; “tahriş, toplanma ve yapışkanlık” olduğunu gösteriyor. Katılımcıların %54’ü regl dönemlerinde sosyal aktivitelerini kısıtladıklarını ve aktif olmaktan kaçındıklarını dile getirirken, neredeyse %71’i ped kullanmanın giyim tarzlarını etkilediğini söylüyor. Kadınların %85’i regl dönemlerinde daha fazla fırsatı kucaklamak için pedi hissetmemenin büyük önem taşıdığını belirtirken, %83’ü pedin varlığını hissetmekten rahatsız olduğunu vurguluyor. Kadınların %80’i ise dışarıdayken sızıntı korkusuyla ayna karşısında kendilerini kontrol ettiklerini ifade ediyor.

*Ekim 2020 döneminde, Banabak platformu üzerinden, 8.143 kadın katılımcı ile gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçlarına göre

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL