• Geri dön

  • 541 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders*, kafein içeriği ve dökülme karşıtı etkisiyle kepek oluşumunu engelliyor, güçlü ve gür saçlara ulaşmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın, yeni kafein etkili ve koparak dökülme karşıtı kepek önleyici şampuanıyla, yaz aylarına ferah ve kepeksiz saçlarla merhaba deme vakti… Saç derisindeki mikrobiyom dengesini koruyarak; pullanma sorunu, kaşıntı ve kurulukla savaşan Head&Shoulders Kafeinli Dökülme Karşıtı Şampuan ile saçlarınızda derinlemesine temizlik hissi ile anın tadını çıkarabilirsiniz.

İnsanların %50’si kepek sorunu yaşıyor, bir süre kepeğe karşı şampuan kullandıktan sonra normal şampuana geri döndüklerinde kepek sorununun tekrar ettiğini gözlemliyor. Kepek siz onu unuttuğunuzu sandığınızda buna fırsat vermeden saç derinize geri dönüyor.

Sağlıklı saçlar için saç derisinde bulunan doğal bariyeri mikrobiyom dengesi formülü ile koruyarak kepeğin temel nedenini ortadan kaldıran kafein etkili Head&Shoulders Kafeinli Dökülme Karşıtı Şampuan; saç dökülmesini de %90’a***** kadar azaltır ve yaz aylarına gür ve güçlü saçlarla girmenizi mümkün kılar.

• Head&Shoulders Kafeinli Dökülme Karşıtı Şampuan: Dermatolojik olarak test edilmiş ve PH dengesine sahiptir. 58.50 TL ****

Head&Shoulders’ın Sürdürülebilirlik Yolculuğu

Yenilenen formüle sahip klasik bakım şampuanı, Head&Shoulders'ın sürdürülebilirlik programının bir parçası olan %40 geri dönüştürülmüş** ve geri dönüştürülebilir*** şişesi, gezegen üzerinde iz bırakmama konusundaki uzun süredir devam eden hedefine katkıda bulunuyor. Head&Shoulders sadece kepeğe değil ambalaj atıklarına da dur diyor, yılda 200 milyon geri dönüştürülmüş şişe ile şimdiye kadarki en büyük sürdürülebilirlik programını gerçekleştiriyor.

* Temmuz 2020-Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.
** Kapak, renklendiriciler ve katkı maddeleri hariç
*** Kapak hariç ve geri dönüşüm tesislerine bağlı olarak, yerel ürün adı / diline yansıtmak için pazarlar.
**** Yeniden satış fiyatlandırması sadece perakendecinin/ distribütörün takdirindedir. Fiyatlandırma ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.
***** Kırılma nedeniyle saç dökülmesi, kremsiz şampuana kıyasla şekillendirme hasarına karşı güçlülük.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL