• Geri dön

  • 1.461 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, 2021 kış sezonunun tüm inceliklerini barındıran dünyaca ünlü markaların çeşitli modeldeki güneş gözlüklerini, uygun fiyat seçenekleriyle buluşturuyor. Sezonun öne çıkan trendleri arasında vintage esintiler yaratan pastel renkli güneş gözlüklerinden, desen ve işlemeleri bir araya getiren eklektik tasarımlara kadar pek çok ürün yer alıyor.

Vintage esintiler

2021 kış sezonundaki güneş gözlüklerinde öne çıkan trendlerden biri vintage. Pastel renkli, degrade ve metal çerçeveli güneş gözlüklerinin ön planda olduğu vintage esintili modeller, 70’lere de göz kırpıyor. Unofficial, DbyD ve Bvlgari’nin toz pembesi modelleri, vintage modasına ayak uydurmak isteyenleri Atasun Optik’lerde bekliyor.

Canlı ve eklektik

Desen ve işlemeleri bir araya getiren canlı ve eklektik tarzdaki güneş gözlükleri de sezona damgasını vuracak ürünler arasında yer alıyor. Kemik yapılı güneş gözlüğü çerçeveleri ile damla ve çekik modelleri barındıran bu trend, Guess, Bvlgari ve Unofficial’ın tasarımlarıyla, kullanıcıları 90’lara doğru bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Doğa’dan gelen ilham

Sezonun bir diğer trendi ilhamını doğadan alıyor. Kahverengi, gri ve yeşilin farklı tonlarındaki çerçeveleri, oval ve yuvarlak formlarla birleştiren güneş gözlüğü modellerinin odakta olduğu serilerde, Heritage, Prive Revaux ve Unoffical markalarının ürünleri öne çıkıyor.

Cesur ve ikonik

Bu sezon klasik stiller, modern dokunuşlarla birleşerek cesur ve ikonik güneş gözlüğü tasarımları oluşturuyor. Siyahın sofistikeliğini de arkasına alan bu akımda Michael Kors, Gucci ve Prive Revaux gibi markaların oval ve çekik güneş gözlüğü modelleri göze çarpıyor.

Kış sezonunun moda trendlerini yansıtan tüm güneş gözlüklerine, Türkiye’nin dört bir yanındaki Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL