• Geri dön

  • 1.456 Görüntülenme

  • 104 Haber

  • 1.884 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya ödüllerinden olan “Social Media Awards Turkey 2020”de Aksesuar Kategorisinde “Altın” ödülün sahibi oldu.

Atasun Optik, Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliği ve Deloitte uzmanlığıyla gerçekleştirilen, sosyal medya projelerinin istatistiksel performans kriterleri kullanılarak değerlendirildiği Social Media Awards Turkey’de, Aksesuar Kategorisinde “Altın” ödülü alarak birinciliğin sahibi oldu.

Jüri Ödülleri, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri ve Grand Prix olmak üzere üç bölümden oluşan “Social Media Awards Turkey 2020”de “Sosyal Medya Marka Endeksi” kapsamında toplanan verilere göre 1 Mart 2019 – 1 Mart 2020 tarihleri arasında sosyal medyada en başarılı markaları değerlendirildi. Bu dönemde en başarılı işler ve marka ekipleri arasında yer alan Atasun Optik, Aksesuar Kategorisine aday gösterilen markalar içerisinden birincilik ödülüne layık görüldü.

21 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Social Media Awards Turkey 2020 canlı yayın töreninde, Atasun Optik adına teşekkür konuşmasını Atasun Optik Pazarlama Müdürü Sema Şener yaptı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL