• Geri dön

  • 730 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, 9 Temmuz Dünya Moda Günü'nde dünyaca ünlü markaların trendlere yön veren güneş gözlüğü modellerini moda severlerle buluşturuyor.

Her zevke uygun güneş gözlüğü modellerini bir araya getiren Atasun Optik, 9 Temmuz Dünya Moda Günü'nü dünyaca ünlü markaların sezon trendlerini yansıtan modelleriyle karşılıyor.

Metaverse Evreninden İlham Alan Tasarımlar

Son yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alan Metaverse evreninin izleri sezon trendlerinde de kendini hissettiriyor. Geçmişi ve geleceği bir araya getirerek retro tarzı fütüristik bakış açısıyla harmanlayan modellerde oversize tasarımlar, sarı, kırmızı, mint yeşili ve gri tonlar ön plana çıkıyor. Matematiği modayla buluşturan tasarımlar büyük ve gösterişli detaylarıyla dikkat çeken stiller arasında yer alıyor. Renkli ve şeffaf kemik çerçevelere ise kare ve çift köprülü modeller eşlik ediyor.

Armani’nin büyük yuvarlak çerçeveleri iddialı stillere hitap ederken Michael Kors'un soft renklerdeki kemik çerçeveli tasarımları da dikkat çeken güneş gözlüğü modelleri asında yer alıyor.

Cesur Stiller Konforla Buluşuyor

Rahatlığından ödün vermeden gözleri üzerinde toplamak isteyenlere hitap eden modeller, gösterişli kemik çerçeveleri metal detaylarla buluştururken koyu tonları vurguluyor. Kaplumbağa kabuğu desenli çerçeveler ve “cat eye” güneş gözlüğü modelleri öne çıkan ayrıntılar arasında yer alıyor.

Prada'nın koyu tonlardaki tasarımları zamansız şıklığı temsil ederken Guess ve Dolce Gabbana lüks dokunuşlarıyla dikkat çekiyor.

Kombinleri Tamamlayan Romantik Bakışlar

Sezonun bir diğer trendi de sıcak yaz akşamlarından ilham alan romantik modeller oluyor. Sade ve neşeli detayları vurgulayan güneş gözlüğü modellerinde açık sarı, bebek pembesi ve lavanta mavisi gibi pastel tonlar, şeffaf ve kemik çerçeveler, altın renkli metal detaylar yer alıyor.

Vogue'un köşeli yuvarlak çerçeveleri sıcak bir yaz akşamını hissettirirken Ray-Ban'in altın rengi metal detayları kombinlere romantik bir dokunuş sağlıyor. Pastel tonlardaki şeffaf çerçeveli Inesta güneş gözlükleri ise sadeliği seçenlere hitap ediyor.

Güneş Gözlüklerinde Su Altı Etkisi

Su altı dünyasından ve su sporlarından ilham alan güneş gözlüğü modellerinde ise dalgalı desenlere koyu lacivert, mavi, pembe ve koyu yeşil renkleri eşlik ediyor. Inesta'nın deniz altı dünyasını yansıtan renkli camları farklı olmayı sevenlerin vazgeçilmezi olurken Ray-Ban açık mavi modelleriyle öne çıkıyor.

Dünya Moda Günü’nde yeni sezon trendlerini yansıtan çok sayıda güneş gözlüğüne Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL