• Geri dön

  • 221 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Çocukları Mutlu Edecek Hediyeler Atasun Optik’te

Atasun Optik, sömestr tatiline giren çocuklara rengarenk seçenekleriyle birbirinden eğlenceli güneş gözlüğü modelleri sunuyor.

Dünyaca ünlü markaların çocuklara özel olarak tasarlanan güneş gözlükleri, her mevsim şık ve eğlenceli kombinlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Atasun Optik, birbirinden farklı model ve renkteki güneş gözlüğü seçenekleriyle sömestr tatiline giren çocukları mutlu edecek hediye alternatifleri sunuyor.

Ray-Ban’in ikonik tasarımları çocuklar için yeniden yorumladığı koleksiyonu anne/baba ve çocuk kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor. Inesta’nın şeffaf çerçeveli çocuk güneş gözlüğü modelleri her kombine rahatlıkla uyum sağlıyor. Küçük yüzler için tasarlanan güneş gözlüğü modelleri ise miniklerde bile hem şık hem de konforlu bir kullanım sağlıyor.

Çocukları için keyifli bir karne hediyesi arayan ebeveynler birbirinden eğlenceli güneş gözlüğü modellerine, Türkiye’nin dört bir yanındaki Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL