• Geri dön

  • 175 Görüntülenme

  • 111 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, yeni sezonu “Atasun Gözünde, Gözler Üstünde” sloganıyla dikkat çeken yeni reklam filmiyle karşılıyor. Filmde, yazın keyfini çıkaran insanların Atasun Optik’ten aldıkları birbirinden şık, havalı ve trend güneş gözlükleri ile tüm gözleri üzerlerine çektikleri, tarzlarıyla hayranlık uyandırdıkları vurgulanıyor. Göz kamaştıran tarzlar için “maşallah, nazar değmesin ve vurun tahtaya” denilen film, kültürel ifadelerle zenginleşiyor.

İyi görme ve görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, yeni reklam kampanyası “Atasun Gözünde, Gözler Üstünde” ile tüm bakışları üzerine çekmeye hazırlanıyor. Reklam filminde girdikleri her ortamda, attıkları her adımda, taktıkları birbirinden tarz ve uygun fiyatlı güneş gözlükleriyle çevrelerinde hayranlık uyandıran Atasun Optik müşterilerine “maşallah, nazar değmesin” deniyor. Reklam filmine özel hazırlanan şarkıda kültürel öğeler, dinamik ve modern melodilerle harmanlanarak filmin coşkusunu bir üst seviyeye taşıyor.

Bir tatil beldesinde geçen reklam filmi, genç bir adamın taktığı şık güneş gözlüğüyle hayranlık dolu bakışları üzerine çekmesiyle başlıyor. Film, tarzına uygun güneş gözlüklerinin verdiği özgüvenle dikkatleri üzerine çeken kaykaycı bir genç kız ve anın tadını güneş gözlükleriyle çıkaran bir grup arkadaşın doğum günü kutlamasıyla devam ediyor. Deniz kenarındaki kayalıklarda keyifle tavla oynayan amcaların ve güzel bir yaz gününün neşesini güneş gözlükleriyle tamamlayan arkadaş grubunun görünmesinin ardından, arkadaşıyla buluşmadan önce Atasun Optik'ten şık bir güneş gözlüğü satın alan kadına, çevredekilerin beğenen ve imrenen bakışlarıyla film sona eriyor. Atasun Optik mağazalarından alınan tarzlarına uygun güneş gözlükleri sayesinde herkesin tüm gözleri üzerine çektiği, beğeni dolu bakışlara da “nazar değmesin, maşallah, tahtaya vur” dendiği reklam filminde her kare, güneşin tüm canlılığını ve enerjisini izleyiciye yansıtıyor.

Her yaştan insanın kendine özgü stili ve tarzıyla yer aldığı filmde, Atasun Optik’in geniş ürün yelpazesinde her tarza ve bütçeye uygun seçenekler olduğuna dikkat çekiliyor.

Reklam Filmi Linki: https://www.youtube.com/watch?v=-76peLN_a6M

Kampanya Künyesi

Reklamveren: Atasun Optik
Reklamveren Temsilcisi: Erdem Altay, Sema Şener, Büşra Güneş, Gaye Şengüler, Güniz Cenkçi, Esra Özkaya, Beyza Sarıca, Mehmet Onur Yazar
Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
Yaratıcı Başkan: Arda Erdik
Ajans Başkan Yardımcısı: Başar Bellisan
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Güldeniz Şeşen Bilginer
Yaratıcı Grup Başkanı: Emre Çil, Ali Harun Sevinç
Yaratıcı Ekip: Damlasu Demirtaş, Tuğberk Şanlı, Berk Kuruçay
Müşteri İlişkileri Direktörü: Pelin Önal
Müşteri İlişkileri: Seçil Kök, Nazlı Polat, Talin Gülük
Stratejik Planlama Direktörü: Ceren Şehitoğlu
Stratejik Planlama: Göktuğ Yurt, Mehmet Keçili
Ajans Yönetici Prodüktörü: Ümit Bak
Ajans Prodüktörü: Alper Öz
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Burak Günaydın
Post Prodüksiyon Şirketi: Roots
Müzik: VAYT
Fotoğraf: PPR İstanbul

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL