• Geri dön

  • 1.483 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


Trendleri yakalayan tasarımları ve erişilebilir fiyatlarıyla Unofficial güneş gözlükleri, bu sezon da Atasun Optik’lerde yerini almaya hazırlanıyor.

Atasun Optik, Unofficial markasının koleksiyonunu tüketicilerle buluşturuyor. İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile Atasun Optik’lerde yerini alan Unofficial, sofistike çizgisi, erişilebilirliği ve ergonomik formdaki güneş gözlükleriyle öne çıkıyor. ‘İçindeki sıra dışı seni yansıt’ mottosuyla Unofficial herkesi, alışılmış kalıpların dışına çıkarak kendi stilini keşfetmeye davet ediyor.

Marka, 70’lerin havasını yansıtan romantik görünüme sahip vintage modellerden, gençliğin dinamizmini taşıyan metal renkli ve çift köprülü modellere kadar pek çok farklı tasarımda güneş gözlüğü sunuyor. Çeşitliliğiyle göze çarpan Unofficial’da, yetişkinler ve gençler için çeşitli kategorilerde güneş gözlüğü seçeneği bulunuyor.

Koleksiyon gençliğin enerjisini yansıtıyor

Unofficial’ın ‘Euphoric Youth’ isimli koleksiyonundaki güneş gözlükleri, baş döndürücü detayları ve farklı renkleri içeren sıra dışı bir görünüm sunuyor. ‘Gençlik Enerjisi’ koleksiyonu, yeni neslin dinamizmini yansıtan özgün formlarıyla, 80’ler, 90’lar ve 2000’li yılların moda akımlarını fütürist bir oyun estetiğiyle birleştiriyor. Klasik güneş gözlüğü şekillerini yeniden yorumlayan koleksiyon, farklı renkleri sunan bir palet yaratıyor.

Romantik bir tarzdan parlak tonlara, canlı renklerden retro şekillere uzanan Unofficial’ın güneş gözlüğü tasarımları, her stilin tamamlayıcısı oluyor. İlhamını spordan ve sokaktan alan güneş gözlüğü çerçeveleri, aktif yaşam tarzını benimseyen kişilere hitap ederken, abartılı, büyük boyutlu kedi gözü güneş gözlüğü çerçeveleri veya klasik aviator’lar ise cazibesiyle fark yaratmayı sevenlerin tercihi oluyor. Eğlenceye düşkün olanlar için renkli güneş gözlüğü çerçeveleri ön plana çıkarken, koleksiyondaki nostaljik parçalar ise sadeliği ve rahatlığı sevenleri, şiirsi bir stille buluşturuyor.

Kendini ifade edebilmek, Unofficial’ın estetik anlayışının merkezinde yer alırken, markanın sunduğu farklı stil yelpazesinde de titizlik göze çarpıyor. Unofficial, gündelik hayattan ofise kadar her ihtiyaca cevap veren güneş gözlüklerini tasarlamak için en trend şekillerden ve renklerden ilham alıyor. Güneş gözlüğü koleksiyonunda, kişiliğinizin her yönüne hitap edebilecek ve içinizdeki sıra dışı tarafı yansıtabilecek farklı bir seçenek bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL