• Geri dön

  • 259 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, dünyaca ünlü markaların trend ürün seçenekleriyle Sevgililer Günü’nde her zevke uygun, birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor.

Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin yolu Atasun Optik’ten geçiyor. Aşkla bakan gözler için her tarza uygun, şık ve trend güneş gözlüğü alternatifleri sunan Atasun Optik, stil sahibi çiftlerin tercihi oluyor.

RayBan’in geometrik çerçeveli degrade camlı güneş gözlükleri sportif kadınların beğenisini toplarken, Vogue’un kelebek stili güneş gözlüğü modelleri sezon trendlerini yansıtıyor. “Cat eye” çerçeveli Guess güneş gözlükleri, iddialı stiliyle dikkat çekmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Inesta'nın yuvarlak metal çerçeveli güneş gözlükleri tarzında rahat ve cool seçimleri tercih eden erkeklere hitap ederken, çift köprülü Prada güneş gözlükleri sportif şıklığı yansıtıyor.

Rayban ve Tommy Hilfiger’ın unisex ve zamansız güneş gözlüğü modelleri ise kombinlerinde uyum yakalamayı seven çiftler için şıklığın anahtarı olmaya devam ediyor.

Farklı hediye alternatifleri arayanları mutlu edecek güneş gözlüğü seçeneklerine Atasun Optik mağazalarından, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL