• Geri dön

  • 1.363 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, uzun bir aradan sonra okullarına kavuşacak olan miniklerin heyecanını paylaşıyor. Çocuklar, okula dönüşün en havalı halini birbirinden tarz güneş gözlükleri ile yaşıyor.

Atasun Optik, okulların açılmasına sayılı günler kala miniklerin tatlı telaşını birbirinden havalı güneş gözlüğü koleksiyonları ile paylaşıyor. Çocukların yerinin hep ayrı olduğu Atasun Optik, onların yetişkinlere göre daha hassas olan gözlerini zararlı güneş ışınlardan korumaya yardımcı olan güneş gözlüklerini, pek çok farklı model ve renk seçeneğiyle sunuyor.

Polaroid Kids’in metal çerçeve klasiğini çocuk güneş gözlüklerine uyarladığı modelleri, çocukların renkli dünyasına hitap eden rengarenk çerçeveleriyle Inesta Kids güneş gözlükleri ve anne babaları ile bir örnek olmak isteyen minikler için Ray-Ban Junior’ın klasikleşmiş güneş gözlüğü tasarımları, Atasun Optik’lerde çocukları bekliyor.

Ayrıca “Atasun Optik Çocuk Kulübü”ne üye olan aileler, çocuklara yönelik dönemsel hediye ve kampanyaların yanında çocuk güneş gözlüklerinde %10 indirim imkanına sahip oluyor. Tüm çocuk güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

* %10 indirim “Çocuk Kulübü” üyeleri için tüm çocuk güneş gözlüklerinde geçerlidir. Kampanya 01.09.2021 – 31.12.2021 tarihleri arasında 16.644 adet stok ile sınırlıdır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL