• Geri dön

  • 1.371 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, birbirinden şık tasarımlarıyla bu yaz yanınızdan ayırmayacağınız Osse, Mustang, Polaroid ve Prive Revaux markalı güneş gözlüklerinde avantajlı bir kampanya sunuyor.

İyi görme ve görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, yepyeni kampanyasıyla dünyaca ünlü markaları avantajlı fiyatlarla buluşturuyor. Kampanya dahilinde 28 Haziran- 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan, fırsat ve outlet reyonu dışındaki Osse, Mustang, Polaroid ve Prive Revaux markalı tüm güneş gözlüklerinde mevcut net yüzde 50 indirimlere ek, sepette yüzde 20 indirim sunuluyor*.

Osse’nin pastel tonlara sahip güneş gözlükleri sade bir şıklığı tercih edenlerin tamamlayıcısı oluyor. Güneş gözlüğünde klasikten şaşmayan aynı zamanda kullanışlı ürünler arayan erkekler için ise Mustang’in çift köprülü güneş gözlüğü modelleri dikkat çekiyor.

Tarzını renklendirmek isteyenler için Prive Revaux’da renkli çerçeveli güneş gözlükleri, ihtişamlı bir görünüm yakalamak isteyenler için ise çekik ve büyük çerçeveli modeller yer alıyor. Minikleri unutmayan Atasun Optik’in kampanyasında, Polaroid markasının yetişkin güneş gözlüklerinin yanı sıra Polaroid Kids’in rengarenk güneş gözlüklerinde de indirim fırsatı bulunuyor.

*Kampanya 162.000 adet güneş gözlüğü stoğu ile sınırlıdır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL