• Geri dön

  • 350 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, dünyaca ünlü markaları ve her tarza hitap eden güneş gözlüğü çeşitleri ile yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor.

Yeni yıl ruhunu yaşamanın en güzel yolu sevdiklerimize onları mutlu edecek hediyeler vermekten geçiyor. Atasun Optik, birbirinden şık güneş gözlüğü modelleriyle farklı bir yılbaşı hediyesi arayanlara çeşitli alternatifler sunuyor. Ralph’ın desenli siyah çerçeveli güneş gözlükleri kombinleri daha şık hale getirirken Armani Exchange’nin cat eye çerçeveli ve kahverengi camlı modelleri nostaljik görünmeyi sevenlere hitap ediyor. Police’nin geometrik çerçeveli erkek güneş gözlükleri ise modası asla geçmeyen klasikler arasında yer alıyor.

Ray-Ban’ın çift köprülü, açık renkli kemik çerçeveli güneş gözlükleri sezon boyunca kombinlerin yıldız parçası olmaya devam ediyor. Prada’nın büyük geometrik beyaz çerçeveli güneş gözlükleri ise kış sezonunun iddialı parçaları arasında yer alıyor. Mustang ve Tommy Hilfiger’ın çift renkli çerçeveleri, farklı tarzlara uyum sağlıyor. Klasik duruşu ile tüm stillere rahatlıkla eşlik edebilecek siyah oval çerçeveli Inesta güneş gözlükleri ise gardıropların temel parçaları arasında yer alıyor.

Yeni yıl, en çok da çocuklar için “hediye heyecanı” demek. Inesta Kids’in oval çerçeveli kırmızı güneş gözlükleri çocukları renkli bir hediyeyle sevindirmek isteyenlerin tercihi olurken, cat eye çerçeveli kahverengi güneş gözlükleri trendlere uygun bir alternatif sunuyor.

Ray-Ban Junior ise kış sezonunda çift köprülü mavi camlı ve dikdörtgen çerçeveli güneş gözlükleriyle sportif miniklere hitap ediyor.

Yeni yılda sevdiklerinizi özel hissettirmek birbirinden şık güneş gözlüğü seçeneklerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL