• Geri dön

  • 497 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


Atasun Optik çalışanları, 5 Kasım’da gerçekleşen Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda, deprem bölgesinde yaşayan çocukların eğitimine destek olmak için Darüşşafaka Cemiyeti adına koştu.

Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’na katılan Atasun Optik, Darüşşafaka Eğitim Kurumları yararına deprem bölgesinde yaşayan çocukların eğitim hayatlarında fırsat eşitliği sağlanmasını desteklemek amacıyla koştu.

Etkinliğe katılan Atasun Optik gönüllüleri, bu önemli amaç için kişisel bağış kampanyalarını hayata geçirdiler ve Darüşşafaka Cemiyeti'nin eğitimde fırsat eşitliği vizyonunu desteklemek için bir araya geldiler.

Atasun Optik CEO’su Evren Kutlu yaptığı açıklamada; “Eğitimde fırsat eşitliği, sadece bir çocuğun hayatını değil, tüm toplumu değiştiren bir güce sahip. Bu yılki maratonda, gönüllü çalışanlarımızla Darüşşafaka Cemiyeti adına yer alarak deprem bölgesindeki çocukların eğitim hayatına katkıda bulunmayı hedefledik. Bu anlamlı projeye emek veren ve destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim" dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL