• Geri dön

  • 806 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, “Babama ne alsam?” diye düşünenlere, yazın trend güneş gözlüklerini Babalar Günü’ne özel bir kampanya ile bir araya getiriyor.

Atasun Optik, Babalar Günü’nü, bu yazın trend güneş gözlüklerinden klasik seçeneklere kadar her tarza hitap eden birçok farklı modelin yer aldığı; Boss, Gucci, Guess, Hugo, Mustang, Osse, Polaroid, Police, Tom Ford, Tommy Hilfiger markalarında geçerli her 500 TL değerindeki alışverişe 75 TL indirim ile kutluyor.

Tom Ford ve Mustang, yaklaşan yaz aylarında babaların tarzına modern bir hava katan çift köprülü ve kemik çerçeveli gözlükleriyle dikkat çekiyor. Cool ve enerjik bir görünümü seven babalar için ise Osse, Tommy Hilfiger ve Polaroid markalarının metal ve yuvarlak modelleri öne çıkıyor.

Her tarza uygun güneş gözlükleriyle, babasına benzersiz bir hediye arayanların adresi Atasun Optik’in Babalar Günü’ne özel kampanyası, 9-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan seçili güneş gözlüğü alışverişlerinde geçerli.

* Kampanya, 211.725 adet güneş gözlüğü stoğu ile sınırlıdır. Kampanya, seçili markaların fırsat ve outlet ürünleri dışındaki tüm güneş gözlüklerinde geçerlidir. Detaylı bilgiye www.atasunoptik.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL