• Geri dön

  • 166 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


İş hayatındaki kombinlerini dünyaca ünlü markaların güneş gözlükleriyle tamamlamak isteyenlerin tercihi Atasun Optik oluyor.

Klasik ofis kıyafetlerine aksesuarlarıyla hareket katmak isteyenlerin ilk seçimlerinden biri güneş gözlükleri oluyor. Ofis ortamı, iş yemekleri, toplantılar gibi günün her anında tarzıyla öne çıkmak isteyenler, dünyaca ünlü markaların birbirinden farklı ve şık modellerinin yer aldığı Atasun Optik’te kendilerine uygun olanı rahatlıkla buluyor.

Ray-Ban’in metal çerçeveli ve çift köprülü güneş gözlükleri, blazer ceketli kombinlerin dikkat çekici parçası olurken, Burberry’nin ekose çerçeve detaylı ve Persol’un desenli kemik güneş gözlüğü modelleri, spor-şık görünümleri seven iş insanlarının seçimi oluyor.

Ofis kombinlerine renk katmak isteyenlerin tercihi ise Vogue’un yeşil ve kahverengi çerçeveli, Tommy Hilfiger’ın kırmızı sap detaylı güneş gözlükleri oluyor.

İş kombinlerine yeni bir tarz katan güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL