• Geri dön

  • 1.266 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


27 Haziran Dünya Güneş Gözlüğü Günü’nü kutlarken hayatın her anına uygun güneş gözlükleri Atasun Optik’te sizi bekliyor.

Atasun Optik, bazen kombinleri tamamlayan bazen de şıklığa şıklık katan aksesuarlar olarak birçok insanın vazgeçilmezleri arasında yer alan, gözleri güneşin zararlı etkilerinden korumaya da yardımcı olan güneş gözlükleri ile 27 Haziran Dünya Güneş Gözlüğü Günü’nü kutluyor.

Atasun Optik’te yer alan Ray-Ban ve Emporio Armani güneş gözlükleri klasik yapısıyla karizmatik bir görünüm sunarken, DbyD’nin yuvarlak ve geometrik güneş gözlüğü modelleri, tatil gözlüğü almak isteyenler için öne çıkan güneş gözlükleri arasında yer alıyor. Unofficial’ın rengarenk güneş gözlüğü çerçeveleri eğlence anlayışını yansıtmak isteyenler için seçenekler arasında yer alıyor.

Dünya Güneş Gözlüğü Günü’nde aradığınız bir güneş gözlüğünden fazlasıysa, dünya markası yeni sezon güneş gözlüklerine Atasun Optik’lerden, ’den ve Atasun Optik http://www.atasunoptik.com.tr mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL