• Geri dön

  • 1.220 Görüntülenme

  • 104 Haber

  • 1.884 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, Happy Place to Work® Türkiye ve Capital dergisi iş birliğinde yapılan, 100 farklı sektörden 214 şirketin katıldığı “Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri” araştırmasında, optik perakende sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İşyeri” seçildi. İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket etmesinin yanı sıra mutlu ve huzurlu çalışma ortamıyla da sektöründe öne çıkan Atasun Optik bu ödüle, çalışan deneyimi anlayışı ve insan odaklı iş kültürünü destekleyen özgün uygulamaları sayesinde layık görüldü.

Ödüle hak kazanan 50 şirket arasında yer alan Atasun Optik, farklı kuşakların birbirine ilham olması amacı taşıyan ‘Tersine Mentörlük’ ve Atasun Optik bünyesinde çalışan kişilerin fikirlerinin dinlendiği, deneyimlerinden faydalanıldığı Oldies But Goldies gibi özgün uygulamaları ile ödül almaya hak kazandı.

Önceliğimiz mutlu bir çalışma ortamı
Atasun Optik İnsan & Kültür Direktörü Deniz Atik Bilgiç, “Atasun Optik’i mutlu bir iş yeri yapan unsurların başında, çalışma ortamındaki pozitif atmosfer, takım ruhu ve yüksek güven kültürü geliyor. Pandemi döneminde gerçekleştirdiğimiz wellbeing uygulamaları ile bütünsel sağlık, iyilik ve mutluluk halimizi yükseltmeye çalıştığımız platformlar oluşturduk. Özellikle pandemi sonrası güven ve mutlu çalışma ortamını sağlamak adına birçok proje ve uygulamayı da hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL