• Geri dön

  • 526 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, yılın sonuna yaklaşırken birbirinden şık güneş gözlüğü modellerine sahip olmak isteyenleri Kasım Sürprizi” kampanyasıyla karşılıyor. Her 1.000 TL değerindeki güneş gözlüğü alışverişlerinde, mevcut indirimlere ek anında 150 TL indirim kazandıran kampanya 21-26 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Yılın heyecanla beklenen indirim dönemini “Kasım Sürprizi” ile karşılayan Atasun Optik, birbirinden şık tasarımlara sahip dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerinde, 21-26 Kasım 2023 tarihleri arasında müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Her 1.000 TL değerindeki güneş gözlüğü alışverişlerinde, mevcut indirimlere ek anında 150 TL indirim uygulanan kampanya, tüm Atasun Optik mağazaları, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden yapılacak güneş gözlüğü alışverişlerinde geçerli olacak.

Atasun Optik’te Guess’den Ray-Ban’e, Persol’den Prada ve Michael Kors’a kadar birçok dünya markasının seneye damgasını vuran tasarımlardaki güneş gözlükleri yer alıyor. Onlarca markanın birbirinden farklı tasarım ve fiyat aralığında sunulduğu Atasun Optik’te her zevke göre bir güneş gözlüğü mutlaka bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL