• Geri dön

  • 1.908 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


ATASUN OPTİK’TEN I-BLOCK KORUYUCU GÖZLÜKLER

Atasun Optik, I-Block koruyucu gözlükleri* ile gün boyunca maruz kaldığımız telefon, bilgisayar ve tablet gibi cihazların, olumsuz etkileri bulunan mavi ışığından korumayı amaçlıyor.

Yaygınlaşan tablet, bilgisayar ve telefon kullanımıyla birlikte maruz kalınan mavi ışık süresi de her geçen gün artıyor. Atasun Optik, her yaş ve yüz tipine uygun olarak tasarlanan I-Block koruyucu gözlüklerini, dijital ekranın birçok zararı bulunan mavi ışığından korunmak isteyenlerle buluşturuyor.

I-Block gözlükler; bilgisayar, akıllı telefon, LED/LCD ekran gibi dijital cihazların kaçınamadığımız mavi ışığını filtreleyerek gözde meydana gelen yorgunluğu ve göz yorgunluğuna bağlı konsantrasyon sorunlarını azaltıyor. Mavi ışığı filtreleyen I-Block gözlükler, kişinin gözünde ve görüşünde rahatlatıcı ve konfor verici olumlu etkiler yaratıyor.

I-Block koruyucu gözlükler numarasız ve kullanımı herkes için uygun olup; filtreleme özelliğiyle sadece mavi ışığın zararlarından korumayı amaçlıyor.

I-Block koruyucu gözlüklere Atasun Optik noktalarından ve www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından 89 TL’ye ulaşabilirsiniz.

I-Block, mavi filtreli camları olan bir koruyucu gözlük olup tıbbi cihaz değildir ve kişisel koruyucu ekipman olarak güneş gözlükleri ile aynı kategoride sınıflandırılmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL