• Geri dön

  • 1.275 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


Her ortama ve her ana uygun yüzlerce güneş gözlüğü seçeneğinin bulunduğu Atasun Optik, 21 Haziran Dünya Selfie Günü’nde çekeceğiniz selfielere havalı bir dokunuş katıyor.

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, sezonun trend güneş gözlükleriyle 21 Haziran Dünya Selfie Günü’ndeki mutlu anlara eşlik ediyor. Daha kusursuz ve daha havalı bir görünüm sunan güneş gözlükleri, fotoğrafları kusursuzlaştırmak için kurtarıcı olabiliyor.

Atasun Optik, tatilde, kampta ve eğlenceli anlarda çekilecek selfie’lerin vazgeçilmezi olacak sezonun trend güneş gözlüklerinden oluşan geniş bir seçki sunuyor.

Geometrik, kemik çerçeveleriyle öne çıkan Emporio Armani, Unofficial, Inesta’nın yanı sıra Guess ve Vogue’un dikkat çekici güneş gözlüklerinden, Ray-Ban’ın klasikleşmiş güneş gözlüklerine kadar hayatın her anına uygun yüzlerce çeşit güneş gözlüğü ile selfielere farklılık katılabiliyor.

Dünya markası yeni sezon güneş gözlüklerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL