• Geri dön

  • 686 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, çekik ve farklı boyutlardaki geometrik güneş gözlüğü modelleriyle ile her yüz tipine uygun seçenekler sunuyor.

Dünyaca ünlü markaların trend güneş gözlüğü modellerini bir araya getiren Atasun Optik, her yüz tipine uygun farklı modelde güneş gözlüklerinden bir ürün seçkisi sunuyor.

Havalı Bir Yaz Stilinin Vazgeçilmezi Çekik Güneş Gözlüğü Modelleri

Son yılların gözde güneş gözlüğü trendleri arasında yer alan çekik güneş gözlükleri, özellikle üçgen, kalp ve yuvarlak yüz şekillerine sahip olan kişilerin tercihi oluyor. Yüz hatlarını daha keskin gösteren çekik güneş gözlükleri hem spor hem şık kombinleri daha sofistike ve havalı göstererek davet kombinlerinde de tercih ediliyor. Tercihini klasikten yana kullananlar siyah çerçevelere yönelirken rengarenk çekik güneş gözlükleri yaz kombinlerine hareket katıyor.

Çekik güneş gözlüğü modellerinin öncülerinden Vogue altın rengi metal detaylarla harmanladığı güneş gözlükleriyle sade bir kombini bile göz alıcı hale getirirken minimal modelleri sevenlerin tercihi ise Prada’nın çekik güneş gözlüğü modelleri oluyor. Guess’in leopar desenleri ve Ray-Ban’in farklı renkleri kemik çerçeveyle buluşturduğu çekik güneş gözlükleri ise farklılık arayanlara hitap ediyor.

Geometrik Güneş Gözlüğü Modelleriyle Gelen Cesaret

Geometrik şekillerdeki güneş gözlüğü modelleri sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Kombinlere bohem bir hava katan geometrik güneş gözlükleri özellikle kare, oval ve üçgen yüz hatlarına uyum sağlıyor.

Inesta’nın metal çerçeveli köşeli güneş gözlükleri kombinlere uyum sağlarken Osse ve Prada’nın hacimli geometrik güneş gözlükleri, iddialı tarzıyla öne çıkmayı sevenlerin tercihi oluyor.

Yüz şeklinize uygun farklı güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Bilgi için: Artı İletişim Yönetimi / 0212 347 03 30 / atasunoptik@artipr.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL