• Geri dön

  • 1.319 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından Zeynep Tosun’un Atasun Optik’e özel hazırladığı, birbirinden şık ve dikkat çekici güneş gözlüklerinden oluşan seçkisi, tüm Atasun Optik’lerde, web sitesi ve mobil uygulamasında modaseverler ile buluşmaya başladı.

Atasun Optik, Zeynep Tosun ile çok özel bir iş birliğine imza atarak, ünlü tasarımcının bu yılın trendlerini yansıtan güneş gözlüklerinden oluşan seçkisini tüketiciler ile buluşturmaya başladı.

Zeynep Tosun’un Atasun Optik’e özel olarak hazırladığı güneş gözlüğü seçkisi, büyük formlu tasarımlardan kemik çerçevelere, renkli degrade camlardan romantik siluetlere kadar, bu yılın trendlerini yansıtan, geniş bir yelpazede birleştirilmiş güneş gözlüklerinden oluşuyor. Güneş gözlüğü seçkisi, romantik, klasik, sportif, minimal ve iddialı gibi pek çok farklı stile hitap eden tasarımları barındırıyor.

Klasik stilde, Giorgio Armani ve DbyD markalarının, metal çerçeveli, siyah, kahverengi gibi ana tonlarda camlara sahip güneş gözlükleri öne çıkıyor. Sportif stilin tamamlayıcısı ise Oakley ve Inesta markalarının, renkli ve polarize camlı güneş gözlüğü modelleri oluyor. İddialı stilde Tom Ford ve Mustang’in büyük formlu güneş gözlüğü modelleri, romantik stilde Michael Kors ve Osse’nin pastel tonlardaki güneş gözlükleri dikkat çekiyor. Zeynep Tosun’un minimal stile hitap eden güneş gözlüğü seçkisinde ise Levis ve Tommy Hilfiger gibi markaların açık renkli ve toprak tonlarındaki güneş gözlüğü modelleri yer alıyor.

Bu dinamik, renkli ve çok özel güneş gözlüğü seçkisine, Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL