• Geri dön

  • 1.418 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Bakışlarıyla içimizi ısıtan annelerimize özel hediyeler Atasun Optik’te

Atasun Optik, sevgi dolu bakışlarıyla her daim içimizi ısıtan annelerimizin şıklığına şıklık katacak güneş gözlüklerini, Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla sunuyor. Atasun Optik, hayattaki en değerli varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü’nü çok özel bir kampanya ile kutluyor.

26 Nisan-9 Mayıs 2021 tarihleri arasında hizmet veren Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan tüm güneş gözlüğü alışverişlerinde, Anneler Günü’ne özel kampanya kapsamında, mevcut %50’ye varan indirimlere ek sepette %10 indirim imkanı* sunuluyor. Hizmet veren mağazalara https://www.atasunoptik.com.tr/kurumsal/nerelerdeyiz_1476 adresinden veya 4446785 numarasından ulaşabilirsiniz.

Ray-Ban’ın modası hiç geçmeyen klasik modellerinden, Gucci ve Osse’nin büyük çerçeveli güneş gözlüklerine, Inesta ve Prive Revaux’un renkli çerçeveli güneş gözlüğü modellerinden, Tom Ford’un zarif çizgili tasarımlarına kadar pek çok güneş gözlüğü, Atasun Optik’lerde Anneler Günü için hediye alternatifi arayanları bekliyor.

* Kampanya, 1.066.000 adet güneş gözlüğü stoğu ile sınırlıdır. Kampanya, fırsat ve outlet reyonu dışındaki tüm güneş gözlüklerinde geçerlidir. Kampanya, kampanya detaylarında belirtilenler hariç diğer indirimlerle birleştirilemez. Detaylı bilgi için www.atasunoptik.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL