• Geri dön

  • 1.272 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Teknolojiye erişim oranları ve kullanım sıklığı artarken, ekran kullanımının gözlere olan zararlı etkilerinin de arttığını unutmamak gerekiyor. Atasun Optik’in I-Block koruyucu gözlükleri*, ekran başında geçirilen sürede mavi ışığın olumsuz etkilerinden gözleri korumayı amaçlıyor.

Dijital ekranlar karşısında geçirilen zaman her geçen gün daha da artıyor. Özellikle de okulların tatil olduğu dönemde çocuklar zamanlarının önemli bir kısmını ekran karşısında geçiriyor. Ekran başında geçirilen sürenin fazlalığı ise göz sağlığını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Atasun Optik’in I-Block koruyucu gözlükleri, bu etkileri azaltmaya yardımcı oluyor.

Her yaştan insanın kullanabileceği ve her yüz şekliyle uyumlu olan I-Block’lar bilgisayar, akıllı telefon, LED/LCD ekran gibi her türlü dijital cihazdan yayılan mavi ışıkları filtreliyor ve bu sayede mavi ışığın zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı oluyor.

I-Block koruyucu gözlüklere Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

* I-Block, mavi filtreli camları olan bir koruyucu gözlük olup tıbbi cihaz değildir ve kişisel koruyucu ekipman olarak güneş gözlükleri ile aynı kategoride sınıflandırılmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL