• Geri dön

  • 653 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


Atasun Optik Plaj Stilini Güneş Gözlükleriyle Tamamlıyor

Atasun Optik, plaj sezonunun olmazsa olmazı güneş gözlükleri ve aksesuarları ile tatilde de şıklığından ödün vermeyenlerin tercihi oluyor.

Atasun Optik’in keyifli yaz günlerine stil katan güneş gözlükleri, tatil bavullarının da vazgeçilmezi oluyor. Plajlarda, havuz kenarında veya yaz partilerinde şıklığın tamamlayıcısı olan güneş gözlükleri, dünya markalarının özgün tasarımları ve çarpıcı renkleriyle göz dolduruyor.

Renkli camlı ve metal çerçeveli Ray-Ban güneş gözlükleri yaz neşesini kombinlere yansıtırken Inesta ve DbyD'nin açık renk şeffaf çerçeveli güneş gözlükleri, tarzında sadeliği tercih edenlere hitap ediyor. Zamansız şıklığın sembolü çift köprülü Mustang güneş gözlükleri ise erkek stilinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Inesta ve Polaroid'in rengarenk çocuk güneş gözlükleri moda sever miniklerimizin favorisi oluyor.

Kombinlerin olmazsa olmaz tamamlayıcıları güneş gözlüklerinin yanı sıra rengarenk ve farklı tasarımlara sahip güneş gözlüğü ipi ve zincirleri, Atasun Optik’te özgün bir stil yakalamak isteyenleri bekliyor. Bu sezonun trendi güneş gözlüğü zincirleri, sadece fonksiyonel bir aksesuar olmanın ötesinde, kişisel stili tamamlayan bir moda simgesi haline geliyor. Üstelik bu göz alıcı zincirler, güneş gözlüğünü yanından ayırmadan aktivitelere devam etmek isteyenlere olanak sağlıyor.

Atasun Optik’in geniş renk ve tasarım seçeneklerine sahip güneş gözlüğü zincirleri, kombinleri canlandırarak ekstra bir çekicilik katarken plajda, havuzda veya yat gezilerinde şıklığı bir üst seviyeye taşıyor.

Yeni sezon trendlerini yansıtan çok sayıda güneş gözlüğü ve aksesuarlarına Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL