• Geri dön

  • 1.415 Görüntülenme

  • 104 Haber

  • 1.884 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, örnek alınan etkili ve başarılı pazarlama teknolojilerinin ödüllendirildiği MarTech Awards 2021’de ‘Mağazam’ ve ‘Tablet ile Odak Ölçümü’ uygulamalarıyla iki ödüle birden layık görüldü.

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, dijitalleşme alanında hayata geçirdiği projelerle başarısını taçlandırıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen pazarlama teknolojilerinin ödüllendirildiği MarTech Awards 2021’de Atasun Optik’in ‘Mağazam’ ve ‘Tablet ile Odak Ölçümü’ uygulamaları ödüle hak kazandı.

‘Perakende Sektöründe En İyi Teknoloji Kullanımı’ kategorisinde ödül alan ‘Mağazam’ uygulaması ile saha ve merkez ekiplerinin süreç yönetim performanslarının optimize edilmesi sağlanıyor. Uygulama ile sistem üzerinden ürün yerleşimi, ürün dağılımı ve pazarlama görselleri organize ediliyor.

‘Sağlık Sektöründe En İyi Teknoloji Kullanımı’ ödülünü kazanan ‘Tablet ile Odak Ölçümü’ projesi ise Atasun Optik’lere gelen müşterilerin gözlük camları ile ilgili öğrenmeleri gereken bilgileri simülasyon yöntemi ile anlatıyor. Uygulama üzerinden odak ölçümü yapılarak hizmet verimliliğini maksimize eden proje sayesinde, manuel ölçümde mümkün olmayan en düşük hata payıyla doğru ölçüm yapma imkanı yakalanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL