• Geri dön

  • 465 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Aşkı gözlerinden okunan çiftler, Kasım ayında unisex güneş gözlükleriyle tarzlarını ortaya koyuyor. Partneriyle uyumlu kombinler yapmayı sevenlerin yolu, dünyaca ünlü markaların trend modellerini modaseverlerle buluşturan Atasun Optik’ten geçiyor.

Filmlere konu olan Kasım ayı romantizmini yaşamak ve partneriyle uyumlu kombinler yaparak birbirini tamamlamak isteyen çiftlerin öncelikli tercihlerinden biri unisex güneş gözlükleri oluyor. Atasun Optik dünyaca ünlü markaların, farklı tarz ve modeldeki unisex güneş gözlüklerini çiftlerin beğenisine sunuyor.

Kış aylarının olmazsa olmaz aksesuarlarından atkı, bere ve şapkalarla kombinlenen Ray-Ban’in metal ve kemik çerçeveli güneş gözlükleri sokak stilini seven çiftlerin beğenisini topluyor. Klasik şıklıktan vazgeçemeyen çiftlerin tercihi Tommy Hilfiger’ın ikonik siyah güneş gözlükleri olurken, Inesta’nın kahve tonlarındaki kemik çerçeveli ve özel tasarım metal çerçeveli siyah güneş gözlükleri tarzına düşkün çiftler için öne çıkıyor.

Sevgilisiyle her ortamda uyumu yakalamak isteyen çiftlerin tercihi, unisex güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL