• Geri dön

  • 1.311 Görüntülenme

  • 104 Haber

  • 1.884 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların zamanın trendlerini yakalayan güneş gözlüklerini tüketicileri ile buluşturan Atasun Optik, Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından Zeynep Tosun ile yeni bir iş birliğine imza attı. Proje kapsamında Zeynep Tosun, tüm Atasun Optik çalışanlarına moda ve stil konularındaki uzmanlığı ile danışmanlık verdi. Tosun ayrıca 2021 yaz sezonu için Atasun Optik’e özel, birbirinden şık ve dikkat çekici güneş gözlüklerinden bir seçki de hazırlıyor.

Quay, Komono, Bvlgari, Gucci, Guess, Michael Kors, Unofficial, DbyD gibi dünyaca ünlü markaları Türk tüketicilerle buluşturan Atasun Optik, tasarımlarında etnik köken ile modern bir anlayışı birleştiren, Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Kate Hudson gibi dünyaca ünlü isimlerin de tercihi, Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından Zeynep Tosun ile bir iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamındaki projelerden ilkinde Zeynep Tosun, Atasun Optik çalışanlarına moda ve stil konularındaki uzmanlığıyla danışmanlık sağladı. Çalışanlar ile özel bir etkinlikte de bir araya gelen Zeynep Tosun ayrıca, Atasun Optik için, farklı tarzlara hitap eden ve bu yazın trendlerini yansıtan özel bir güneş gözlüğü seçkisi de hazırlıyor.

Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, Zeynep Tosun ile gerçekleştirdikleri iş birliğine dair şu değerlendirmede bulundu: “Atasun Optik olarak en değerli kaynağımızın çalışanlarımız olduğu inancı ile hareket ediyor, çalışanlarımızın her zaman yanında yer alıyor ve onların mesleki, kariyer ve yetkinlik gelişimini gerçekleştirdiğimiz pek çok farklı proje ile destekliyoruz. Global sahnede kendine önemli bir yer edinmiş olan Zeynep Tosun ile iş birliğimiz hem çalışanlarımızın gelişimine verdiğimiz değer hem de bir moda markası olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza çok güzel bir örnek oldu.”

Zeynep Tosun ise “Projemiz kapsamında hem Atasun Optik çalışanları ile bir araya geldik, hem de yazın enerjisini yansıtan, farklı tarzlara hitap edebilecek, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir güneş gözlüğü seçkisi hazırladık. Gözlerinizi güneşten korumanın yanı sıra artık yaz kış demeden her stilin tamamlayıcısı olan güneş gözlükleri, bir tasarımcı olarak benim de çok önem verdiğim bir aksesuar. Bu açıdan Atasun Optik ile yaptığımız bu çalışmaları çok değerli buluyorum” dedi.

Atasun Optik çalışanları, moda konusundaki uzmanlıklarını geliştirdi

Atasun Optik’in tüm çalışanları, bu yazın moda trendleri, farklı kombinler için en uygun güneş gözlükleri ve moda ile ilgili pek çok başlığı içeren özel bir stil danışmanlığı aldı. Klasik, romantik, sportif, minimal ve iddialı gibi farklı stillerin tamamlayıcısı güneş gözlüklerine dair kapsamlı bir danışmanlık veren Zeynep Tosun ayrıca Atasun Optik çalışanlarının modaya ve trendlere dair sorularını da özel bir etkinlikte yanıtladı.

Zeynep Tosun’un favorileri çok yakında Atasun Optik’lerde

Zeynep Tosun’un Atasun Optik’e özel olarak hazırladığı seçki, büyük formlu tasarımlardan kemik çerçevelere, renkli degrade camlardan romantik siluetlere kadar, bu yazın trendlerini yansıtan, geniş bir yelpazede birleştirilmiş güneş gözlüklerinden oluşacak. Bu dinamik, renkli ve çok özel güneş gözlüğü seçkisine, Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL