• Geri dön

  • 698 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, 2023 Güneş Gözlüğü Yaz Koleksiyonunda bulunan dünyaca ünlü markaların güneş gözlüğü modelleriyle ile yeni sezona hazır.

İyi görme ve görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, bu sezon da geniş bir koleksiyonla “Güne Güzel Bak” diyerek güneşli günleri karşılıyor. Sezonun dikkat çeken güneş gözlüğü modellerinin yer aldığı yeni sezon Atasun Optik seçkisinde doğal tonlar, klasik ve iddialı modeller yer alıyor. Seçkin markalardan farklı tasarımlara kadar farklı modellere yer verilen koleksiyonda her zevke ve yüz tipine uygun güneş gözlükleri bulmak mümkün.

Birbirinden şık güneş gözlüğü modellerinin bulunduğu bir koleksiyona imza atan Atasun Optik; büyük ve cesur geniş çerçeveler ile kare, yuvarlak, dikdörtgen ve daha pek çok geometrik şekli de bir arada sunuyor. Ayrıca bu sezonun trendi olan pastel renklerin farklı materyallerle bir araya geldiği tasarımlar 2023 sezonunun göz kamaştıran detayları olarak öne çıkıyor. Geometrik ve çekik tasarımlarıyla öne çıkan Vogue ve DbyD’nin yanı sıra Inesta’nın soft renkli güneş gözlüklerine, Unofficial ve Tommy Hilfiger’ın metal çerçeveli modellerinden Ray-Ban’ın klasikleşmiş modellerine kadar güne güzel bakmanızı sağlayacak yüzlerce çeşit güneş gözlüğü sunuyor.

Yaz sezonunun moda trendlerini yansıtan tüm güneş gözlüklerine, Türkiye’nin dört bir yanındaki Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL