• Geri dön

  • 1.351 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza özel birbirinden şık hediye seçeneklerini bu anlamlı güne özel kampanyayla sunuyor.

Atasun Optik Babalar Günü’nü, her tarza hitap eden, birbirinden şık güneş gözlüğü ve aksesuar seçeneklerinden oluşan kampanyasıyla kutluyor.

11 - 20 Haziran 2021 tarihleri arasında Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan güneş gözlüğü alışverişlerinde, Babalar Günü’ne özel kampanya kapsamında, mevcut %50’ye varan indirimlere ek %10 indirim ve tüm aksesuarlarda geçerli %10 indirim imkanı sunuluyor*. Yaz aylarına girdiğimiz bu dönemde Atasun Optik’in birbirinden tarz güneş gözlükleri, babaların gözlerini güneşten korurken şıklığına da şıklık katıyor. Mustang, Hugo Boss ve Emporio Armani gibi markaların çift köprülü ve köşeli güneş gözlükleri, hem klasik hem şık bir görünüm sunuyor. Tommy Hilfiger ve Persol gibi markaların oval, yuvarlak ve kemik çerçeveli güneş gözlükleri spor tutkunu babalar için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

* Kampanya, 1.095.000 adet güneş gözlüğü stoğu, 200.000 adet aksesuar stoğu ile sınırlıdır. Kampanya, fırsat ve outlet ürünlerinde geçerli değildir. Detaylı bilgiye www.atasunoptik.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL