• Geri dön

  • 837 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


Minimalist yaşam tarzının sade ve zamansız kapsül dolapları, Atasun Optik’in ikonik güneş gözlükleriyle tamamlanıyor.

Az ve öz, şık ve zamansız kavramlarının buluştuğu, her geçen gün daha da fazla tercih edilen minimalist yaşam tarzı, kapsül dolap akımını da beraberinde getiriyor. Her bir parçanın birbiriyle rahatlıkla kombinlenebildiği, trendlerden bağımsız, sade, zamansız ve kaliteli tasarımlardan oluşan kapsül dolapların vazgeçilmez tamamlayıcıları arasında ise güneş gözlükleri yer alıyor.

Atasun Optik’lerde yer alan, zamansız tarzıyla her dönem dikkatleri üzerine çeken ve her stilin tamamlayıcısı olan Ray-Ban güneş gözlükleri, kapsül dolapların en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Kahverengi, siyah, gold renk seçenekleri ve köşeli, oval çerçeve şekilleri ile Ray-Ban güneş gözlüğü modelleri tüm kombinlerde tercih ediliyor.

Kapsül dolap sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği kemik çerçeveli güneş gözlükleri de uzun yıllar tamamlayıcı olacak bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor. Atasun Optik’te yer alan kemik çerçeveli Inesta modelleri, günlük stilden klasik şıklığa bir görünüm sunuyor.

Vogue’un zamansız ama bir o kadar dikkat çekici güneş gözlükleri de kapsül dolapların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Pek çok güneş gözlüğü modeline, Türkiye’nin dört bir yanındaki Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL