• Geri dön

  • 1.440 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


“21 Haziran Dünya Selfie Günü”nü kutlarken çekeceğiniz selfieleri daha da dikkat çekici hale getirecek güneş gözlükleri Atasun Optik’lerde sizi bekliyor.

Atasun Optik, bu yazın moda trendlerini yansıtan birbirinden şık ve renkli güneş gözlükleri ile 21 Haziran Dünya Selfie Günü’nü kutlamak için çekeceğiniz fotoğraflara havalı bir dokunuş katmayı amaçlıyor.

“Selfie”lerine farklılık katmayı sevenlere Atasun Optik’lerde yer alan Komono, Unofficial ve Inesta gibi markaların geometrik şekilli, kemik çerçeveli ve renkli camlı güneş gözlüğü modelleri yardımcı oluyor. Çekik çerçeveli güneş gözlükleri ile retro esintiler yaratmak isteyenler için Quay ve Vogue markalarının farklı renklerdeki güneş gözlüğü modelleri bulunuyor. Selfie çekimlerinde klasik duruşundan ödün vermeyen erkekler içinse Tom Ford ve Tommy Hilfiger’ın çift köprülü göneş gözlüğü modelleri dikkat çekiyor.

2013 yılında Oxford Üniversitesi tarafından "yılın kelimesi" seçilmesiyle birlikte hayatımıza daha çok yerleşen “selfie”, Türkçe’de “özçekim” olarak da kullanılıyor. Teknolojinin ilerlemesi, sosyal ağların ve akıllı cep telefonlarının yaygınlaşması ile birlikte selfieler herkes için vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL