• Geri dön

  • 1.580 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


ECHO Awards sonuçlarına göre Güneş Gözlüğü Kategorisinde müşterisine en iyi e-ticaret deneyimini yaşatan marka Atasun Optik oldu.

Türkiye’de sektörünün öncü markalarından Atasun Optik, e-ticaret sitelerinin en iyilerinin değerlendirildiği ECHO Awards’de Güneş Gözlüğü Kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.
Atasun Optik, müşterilerine değer veren, onlara en iyi alışveriş deneyimini yaşatan e-ticaret platformlarının ödüllendirildiği araştırmada güneş gözlüğü kategorisinde “En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan” marka seçildi. Sonuçların halk oylaması ile belirlendiği Marketing Türkiye ve Akadetmetre iş birliği ile gerçekleştirilen ECHO Awards’da, e-ticare¬tin en iyileri nihai tüketicilerin değerlen¬dirmeleri sonucunda belirlendi. 1200 kişiyle yüz yüze görüşmelerle gerçek¬leştirilen değerlendirmede Atasun Optik, güneş gözlüğü kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Müşterilerini her zaman odak noktasında tuttuklarını ve onların hayatını kolaylaştıracak hizmetler sunduklarını belirten Atasun Optik E-Ticaret Uzmanı Gamze Küçük “Fiziksel ve online mağazacılığın iç içe geçtiği son yıllarda müşteri deneyimini geliştirmek için dijital dönüşüm adına yaptığımız yatırımlar ile süreçlerimizi kullanıcı dostu hale getirmeye devam ediyoruz. Müşterilerine değer veren ve onlara en iyi alışveriş deneyimini yaşatan e-ticaret platformu olarak ödül almamız, bu süreçte başarılı olduğumuzun göstergesi. Perakende markası olarak müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmanın yeni yollarını keşfediyor, onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda dijital dönüşüm için yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin beklentilerini her zaman en yüksek düzeyde karşılayabilmek. Müşteri artık her aşamada daha hızlı ve güvenilir uygulamalarla ürüne dijital ortamlarda da ulaşmak istiyor. Biz de yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL