• Geri dön

  • 1.284 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, şehre dönüşlerin başladığı günlerde sonbaharın sakin havasını dünyaca ünlü markaların güneş gözlükleriyle renklendiriyor.

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, sonbahara yakışan tonlardaki güneş gözlükleriyle şehre dönüşün en havalı halini sunuyor. Retro modellerden, kemik çerçeveli modellere, pastel tonlardan ikonik tasarımlara kadar sonbaharın her anına uyacak güneş gözlüğü seçenekleri Atasun Optik’lerde bulunabiliyor.

Zamansızlığıyla öne çıkanlar
Her mevsimin vazgeçilmezi olan koyu renklere sahip klasik modeller zamansız çizgileriyle büyülüyor. Her dönemin trendine yön veren Ray-Ban, sonbaharda da havalı bir görünümün adresi oluyor. Inesta’nın kemik çerçeveli güneş gözlükleri ise şık ve iddialı çizgisiyle sonbaharda tarzlara ışıltı katıyor.

Şehre dönüşün en havalı hali
Vogue ve Guess’in en popüler modellerinden çekik çerçeveli güneş gözlükleri, modern dokunuşları ve rahat tasarımlarıyla öne çıkan modeller arasında yer alıyor.

Sonbaharı yansıtan tonlar
Sonbahar deyince akla ilk kahverengi, sarı, hâkî gibi pastel tonlar geliyor. Ray-Ban ve DbyD’nin kemik çerçeveli göz alıcı renklerdeki güneş gözlükleri, mevsimin ruhunu yansıtan görünümleriyle kombinlere şık bir dokunuş katıyor.

Klasikten vazgeçemeyenlere
Armani Exchange’in klasik modeldeki güneş gözlükleri, birçok kombinin tamamlayıcısı olabilecek şık tasarımlarıyla göz dolduruyor. Hem kemik hem de metal çerçeveli modeller sunan Armani Exchange, klasik tarzdan vazgeçemeyenlere sonbaharda da eşlik ediyor.

Her tarza ve bütçeye uygun model seçenekleriyle dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerine bu sonbaharda da Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL